Evenimentul „Accepta,Ajuta,Iubeste” CONTINUA ! AFLA despre ce este vorba !

ARAD. In luna ianuarie a acestui an Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad a fost gazda evenimentul caritabil “Accepta, Ajuta, Iubeste”, unde 560 de aradeni au raspuns pozitiv invitatiei organizatorilor de a participa la un spectacol caritabil dedicat copiilor cu tulburari de spectru autist. 

poze Accepta Ajuta Iubeste

Evenimentul a strans la un loc mai multi artisti locali precum Ricardo Caria, fost participant la Vocea României, Nelu Pitic, Daniel Julean şi prietenii, trupele de dans DomaArt şi New Generation, iluzionistul Cătălin Pintea, Ball Room Dance, Patricia Rus şi Alin Nădăban(Daniel’s Band) si Anca Sfîşie şi Lădău Ioana de la Şcoala Populara de Arte.

Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru copiii cu tulburari de spectru autist, beneficiari ai Centrului de Consiliere si Asistenţă Specializată pentru Copii cu Tulburari de Spectru Autist si Familiile Acestora.

Banii stransi din vanzarea biletelor au fost donati integral si folositi pentru achizitia mai multor obiecte necesare Centrului de Consiliere. Specialiştii instituţiei au identificat cele mai acute nevoi, astfel încat Centrul de Consiliere a fost dotat cu urmatoarele obiecte:

– loc de joaca pentru copii compus dintr-ul tunel cu tobogan;
– casuţă pentru copii;
– balansoar;
– masuță cu băncuțe de exterior;
– piscina gigant cu bile colorate;
– masa + scaune de terapie;
– costume pentru joc simbolic;
– obiecte colorate de diferite mărimi pentru stocarea materialelor educaționale

Copiii bineficiari ai Centrului de Consiliere se bucura de diferite activități menite să stimuleze integrarea senzorială și să dezvolte capacitățile de socializare, abilitățile de a se adpata la nevoile unui grup. Accepta Ajuta Iubeste

„Ajută, Acceptă, Iubeşte” va avea continuitate prin organizarea unui alt eveniment caritabil, având scopul de a conștientiza importanța marionetelor în viața copiilor, de asemena fondurile strânse vor fi donate pentru un centru de copii cu dizabilităţi din Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *