Experienta negative cu un display iPhone 6 la pret mic

Uneori ne este foarte greu sa renuntam la telefoanele noastre, mai ales atunci cand incepem sa observam acele mici semne de ezitare pe care le au aparatele atunci cand se apropie de sfarsitul vietii lor.

Acelasi lucru am inceput sa il sesizez si eu atunci cand, dupa o scapare periculoasa, telefonul meu a inceput sa dea rateuri.

htc-87883Evident, primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la service cu telefonul sa vad ce se poate face. Acolo, dupa cateva teste, mi-au zis ca nu ar fi de vina nimic din componenta telefonului – si aici ma refer la placa de baza sau alte componente asemanatoare, ci ar fi din cauza displayului care incepe sa isi piarda din capacitati. Cum este posibil asa ceva, va rog sa nu ma intrebati pentru ca nu stiu. Dar, ce vreau sa spun este ca am acceptat problema si, pentru ca telefonul este parte destul de importanta din viata mea, am preferat sa platesc pentru reparatia sa, decat sa imi cumpar unul nou.

Nu se poate spune ca a foat cea mai inspirata decizie, pentru ca in final am cheltuit mai multi bani decat daca mi-as fi cumparat de la inceput un alt telefon. Am intrebat la acelasi service la care am fost sa identific problema telefonului, cat ar costa sa schimb un display pentru un iPhone 6, si cand am auzit, bineinteles ca am ramas fara cuvinte, pentru ca mi s-a parut pur si simplu exagerat. Nu aveam de gand sa cheltui aproximativ 800 de lei pentru inlocuirea unui display, pentru ca pru si simplu mi se parea prea mult. M-am gandit ca trebuie sa fie o alternativa mai ieftina, nu era posibil ca toate displayurile sa costa 800 de lei sau chiar mai mult, asa ca am inceput sa caut pe site-uri si prin serviceuri.

Am gasit la un moment dat un service care mi-ar fi schimat displayul pentru 200 de lei. Dupa cei 800 de lei preconizati, 200 de lei mi se parea un pret acceptabil, asa ca i-am platit si am asteptat sa imi iau telefonul inapoi. In doua zile am avut inapoi telefonul , doar ca sa descopar ca am cheltuit 200 de lei degeaba. Displayul parea ca este din plastic si arata foarte inestetic. Ca sa nu mai vorbim de partea tehnica… era aproape nefunctional, chiar mai rau decat fusese displayul original. Cand m-am dus inapoi cu el la serviciul in cauza, m-au respins si mi-au zis ca nu pfera garantie, drept pentru care am pierdut 200 de lei.

Avand nevoie de telefonul acela, m-am intors la magazinul de pe strada Zamcei, nr 58, scara A, apartament 1, din Suceava si am cumparat un display nou.  Cei de la service mi  l-au montat si chiar si acum la cateva luni de intensa utilizare, functioneaza perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *