Farmaciile DONA au lansat prima aplicatie pentru smartphone ! VEZI cat de utila este!

Farmaciile DONA au lansat in premiera aplicatia de smartphone care iti indica cea mai apropiata unitate farmaceutica unde poti gasi medicamentele de care ai nevoie. AFLA de unde poti descarca aplicatia !

Aplicatia pentru smartphone DONA

Noua aplicatie poate fi descarcata gratuit si este disponibila pe Android si Iphone. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si Itunes.

Clientii DONA vor avea acces la baza de produse din intreaga retea de unitati farmaceutice, in functie de orasul de resedinta. Printr-o simpla navigare in aplicatie, acestia pot verifica daca un anumit produs se gaseste in stoc, putand fi indrumati spre cea mai apropiata farmacie. Prin intermediul acestei aplicatii, clientii vor putea telefona direct unei anumite farmacii si vor putea utiliza cardul de fidelitate folosind direct smartphone-ul sau pot afla informatii despre promotii si partenerii DONA.

“Aplicatia are rolul de a imbunatati interactiunea clientului cu farmacia. Este usor de utilizat si informatiile sunt foarte utile, mai ales pentru pacientii care au nevoie de anumite medicamente putin mai greu de gasit in farmacii sau de produse in regim de urgenta. Daca luam in considerare succesul inregistrat pana acum, ne asteptam ca aceasta aplicatie sa atinga peste 10.000 de descarcari in urmatoarele luni. Vom continua sa o dezvoltam si sa investim noi resurse in functie de feed-back-ul primit de la clientii nostri”, a explicat Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.

aplicatie pentru farmacia Dona

Pentru a o accesa, folositi urmatorul QR code:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *