Fiul primarului din Deta IMPLICAT într-o nouă BATAIE pe centru !

TIMIS. Fiul primarului din Deta a fost implicat ieri, într-un nou scandal ! Incidentul s-a petrecut în centrul oraşului, în apropierea terasei Clasic. Ce a păţit un localnic, în urma scandalului !

sursa foto: pressalert

În urma scandalului, în care a fost implicat, din nou. fiul primarului din Deta, Bogdan Roman, un localnic s-a ales cu arcada spartă şi ochiul umflat.  Potrivit PRESSALERT.ro un martor a declarat: “m-a sunat pe telefon Bogdan Roman să mă duc la terasă la Clasic. Când am ajuns era cu încă trei. A fost totul în regulă. Am dat mâna cu ei şi am discutat. Era unul acolo, Tibi, care a susţinut că mai de mult eu m-am lăudat că l-aş fi pus pe Bogdan în genunchi, că m-aş fi umflat cu chestia asta. Nu este nimic adevărat. Când să plec, Bogdan Roman m-a lovit. Mi-a dat un pumn şi mai multe picioare. M-a tăiat la arcada dreaptă, probabil că avea vreun ghiul pe deget. Mi-a umflat şi ochiul. Nici eu nu am stat. A mai sărit unul care era cu el, dar nu a apucat să facă mai nimic. Nu a fost reglare de conturi să fie clar. Nu am depus plângere la Poliţie încă, dar pot să depun. O să o rezolv cum ştiu eu”.

Bogdan Roman a transmis că nu are nimic de comentat pe marginea subiectului,fiind contactat de presa,prin intermediul avocatului sau.

Fiul cel mare al primarului din Deta a fost condamnat de Judecătoria Deta la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere cu un termen de încercare de opt ani în dosarul scandalului din 2011 când doi membrii ai grupării lui Ştefan Alexandru au fost înjunghiaţi.  

sursa: pressalert

sursa foto :pressalert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *