Foloseste benzi transportoare fitness pentru un antrenament intens

O banda de alergat este – jos palaria – cel mai bun si probabil primul echipament de fitness care iti vine in minte atunci cand cineva doreste sa fie in forma. Sunt minunate nu doar pentru exercitiile cardio, ci si pentru a-ti creste si rezistenta.

Desi se incadreaza in sectiunea de echipamente premium de gimnastica, este cea mai buna investitie pe care ai putea sa o faci in activitatea de fitness. Beneficiile unei benzi transportoare fitness depaseste orice asteptare pe care ai putea sa o ai de la un aparat fitness.

Care sunt avantajele utilizarii unei benzi transportoare fitness?

O banda de alergat este cea mai usoara piesa de echipament de exercitiu de utilizat dintre toate cate exista.

Banda de alergare te poate ajuta sa arzi caloriile mai repede decat majoritatea celorlalte aparate de exercitii fizice, cum ar fi bicicletele. Un studiu realizat de Spitalul din Milwaukee VA a demonstrat ca arde de fapt cu 25% mai multe calorii decat bicicletele.

Mersul sau alergatul pe banda de alergat te poate ajuta sa iti mentii si sa iti imbunatatesti sanatatea cardiovasculara generala.

Banda de alergat te ajuta sa iti tonifici muschii picioarelor.

Persoanele de orice varsta pot folosi banda de alergat.

Deoarece o banda de alergat are o suprafata previzibila si controlabila, este mult mai usor si mai sigur sa mergi pe ea decat sa mergi pe strazi, borduri sau poteci unde poti avea riscul sa cazi.

Poti controla viteza, inclinatia, perioada de incalzire, poti monitoriza energia consumata si multe altele pe o banda de alergat.

Cateva benzi de alergat vin cu functii suplimentare, cum ar fi monitoarele de ritm cardiac si contorul de pasi, care iti vor oferi informatii suplimentare despre sanatatea ta.

Poti programa durata antrenamentului printre altele folosind o banda de alergat.

Poti face orice alta sarcina sau poti urmari un film la televizor, poti citi o carte sau iti poti desfasura multe alte activitati in timp ce te antrenezi pe banda de alergat. Acest lucru te va mentine in forma si vor face ca antrenamentele sa fie mult mai interesante si distractive in acelasi timp.

Care este impactul unei benzi de alergat asupra corpului tau?

Una dintre cele mai comune si mai simple forme de activitati cardio, o banda de alergat nu este doar pentru a pierde in greutate sau pentru a creste rezistenta. Daca sunt facute corect, o banda fitness te poate ajuta sa lucrezi la mai mult decat atat.

Partea superioara a corpului: cand alergi, te plimbi sau mergi pe banda, lucrezi atat muschii pectorali, cat si pe cei biceps.

Fese si solduri: Cand alergi sau faci jogging, iti vei pune in functionare cele 5 tendoane ale genunchilor si le vei dezvolta in timp. Acestea, dezvoltate fiind, te vor ajuta sa impingi mai puternic in picioare pentru a alerga mai repede sau pentru a face jogging.

Coapse: Fie ca vorbim despre mersul pe jos, despre jogging sau alergare, in cadrul acestora vor fi solicitate toate tendoanele in mod simultan. Acest lucru iti va spori rezistenta.

Asa ca, opteaza sa achizitionezi si tu benzi transportoare fitness pentru a te motiva sa petreci mai mult timp dedicat sportului si a dezvoltarii rezistentei in timpul exercitiilor fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *