Gazele naturale vor fi intrerupte! VEZI pe ce strazi!

ARAD. Miercuri 24 aprilie, incepand cu orele 08.30, gazele naturale vor fi intrerupte, pana la finalizarea lucrarilor specifice la sistemul de distributie a gazelor naturale. VEZI strazile pe care se va intrerupe alimentarea cu gaze! intreruperi de gaze naturale

Sistarea alimentarii cu gaze naturale, in cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, are loc pe strazile Ogorului, D. Bagdasar, Molidului, Coltisor, Pinului, Petuniei, Merisor, Viilor, Calea Timisorii (intre numerel 120 -212), Cartier Axa 1 si Cartier Axa 2, din municipiul Arad si in localitatea Zadareni.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat,dupa finalizarea  lucrarilor, aproximativ in jurul orlor 17.00.

Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon: 


0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

sursa: www.ghidularadean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *