Grupul VACANTA MARE se intoarce?

 

Ce spuneti daca cei de la VACANTA MARE s-ar intoarce pe micile ecrane, cu noi seriale, care sa ne incante momentele petrecute in fata televizoarelor?

Cu siguranta va amintiti, personajele mult indragitului grup de umor, VACANTA MARE , precum : Leana, Costel, Axinte, Lila, celebrul „Garcea” , Mitica, Frankfurt cu „sa moara mama”, dupa ani de zile de la terminarea serialului ei sunt la fel si azi, plini de umor.

Personajul” Frankfurt”, pe numele sau real ,Iulian Ilinca marturiseste o intamplare hazlie din viata sa, ca sa nu fie luat in armata si motiv pentru care este atat de slab:

„Aflasem ca sub 45 de kilograme nu te mai incorporeaza. Si eu aveam putin peste. Si in alea patru zile am alergat prin parc, prin Herastrau si mancam paine prajita si beam bors. Patru zile! Si m-am dus la vizita medicala si m-au pus la ochi, la astea si m-au dus la cantar. Zice: urca-te pe cantar! M-am urcat pe cantar si aia tot dadea cu mana in ala. Dadea in cantar,mai se uita la mine, mai dadea in cantar , se uita la mine. La un moment dat se uita la cantar, se uita la mine: 41 de kile jumate? zic: Da. Du-te acasa! , Bine, la revedere!”

Toti acestia au facut istorie in umor, de multe ori se intampla s vedeti si pe strada, chiar si acum, copii care ii imita pe Leana, Garcea, Frankfurt si pe Axinte cu vestita lui caciula.

Daca vrei ca VACANTA MARE sa se intoarca, da share si spune parerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *