Husele pentru iphone 7 din silicon, cat de eficient protejeaza acestea?

Ce model de husa ar trebui sa luati pentru iphone 7? Desi acest model are caracteristici care il protejeaza impotriva prafului si a umezelii, cel mai probabil veti dori sa va potejati suplimentare telefonul cu o husa de protectie care sa va asigure folosirea comoda si in siguranta a telefonului pe o perioada mai indelungata, iar mai ales daca ulterior veti dori sa il vindeti, acesta va putea fi vandut mai usor si la o valoare mai mare datorita faptului ca a fost bine protejat si ca nu prezinta urme de uzura care in mod normal apar la un telefon dupa o perioada, cum ar fi zgarieturile, chiar si in conditiile in care acesta este facut din materiale de calitate.

Huse iphone 7 din silicon sunt o alegere a foarte multor utilizatori, in special din randul tinerilor, care sunt interesati ca pe langa protectia oferita de achizitionarea unei huse, in aceeasi masura vor ca aceasta sa ofere si un aspect vizual cat mai interesant. Iar tocmai materialul respectiv, siliconul, pastreaza intr-o mai mare masura designul original al telefonului, fiind foarte subtire si acoperind foarte strans suprafata lui, si ofera si o diversitate de modele si culori atractive. Daca totusi considerati ca riscul de a scapa telefonul sau ca acesta sa intre in contact cu apa este destul de mare, atunci luati in considerare si posibilitatea achizitionarii unei huse „rugged”.

hisa iphone 7Indiferent de modelul de husa ales, ea nu trebuie sa interfereze cu folosirea normala a telefonului, adica nu trebuie sa acopere diferitele porturi si accesul la butoane trebuie sa se faca facil. Acest lucru se intampla doar daca husa a fost facuta special pentru acest model de telefon, si este de calitate. Este recomandat sa probabi inainte at de bine se muleaza husa pe telefon si daca nu intampinati probleme cu manvrarea lui. Achizitionarea unei huse ar trebui sa duca si la o buna priza cu telefonul, pentru a nu-l scapa, asa ca evaluati si aceasta calitate atunci cand probati husa.

Pentru ca husa va prelua murdaria si praful si umezeala la care va fi supus telefonul, este bine ca aceasta sa fie curatata atunci cand este nevoie, sau la intervale regulate. Mai intai ea trebuie data jos de pe telefon, iar apoi se poate folosi o carpa umezita si cu putin detergent contra grasimilor sau alte solutii potrivite pentru a inlatura aceste impuritati. Deoarece materialul din care este facuta husa este siliconul, aceasta inseamna ca va fi foarte usor de dat jos, precum si de curatat, deci iata inca un avantaj al achizitionarii unei huse pentru iphone 7 din silicon.

Proprietatile absorbante ale materialului o fac posibila sa faca fata lovirilor si scaparilor, in ciuda grosimii mici si a greutatii reduse, desigur, nu va face fata si socurilor puternice sau scaparii de la inaltimi mai mari, caz in care ar trebui sa luati in calcul alt tip de husa, mai rezistenta, cu mai multe straturi si materiale si elemente care vor oferi aceasta protectie suplimentara.Nu in ultimul rand, lucrul care face ca husele din silicon sa fie foarte populare pentru posesorii de smart phne este pretul mai redus al acestora. Analizati, testati si alegeti cu atentie modelul potrivit, care sa va ofere atat functionalitatea obligatorie pe durata peroadei de folosire a telefonului, cat si sa va reprezinte ca stil, toate acestea trebuind sa se incadreze si in bugetul pe care il aveti alocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *