Ia legatura cu serviciul de tractari auto Targu Mures

Asistenta rutiera este un serviciu care ajuta soferii care se afla in situatii neplacute atunci cand se afla pe drum. Exista companii de asigurari in Romania care ofera acoperire chiar si pentru acest timp de servicii, insa chiar si daca nu sunt prinse intr-o polita de asigurare, puteti crea un un pachet asemanator de servicii, chiar la sediul firmei de tractari auto din Targu Mures.

Ce insemna asta? Inseamna ca daca vreodata vei fi blocat pe drum din cauza unei baterii descarcate, ori a unei pene de cauciuc sau orice alta problema, veti putea suna direct la serviciu de asistenta rutiera. Chiar daca aveti impresia ca nu veti avea suficienti bani in buzunar si sunteti prea departe de un bancomat, nu trebuie sa va faceti probleme.

Avand un contract de colaborare semnat intre voi si firma respectiva, sunteti acoperit si in situatii de acest gen. Ca sa va asigurati ca puteti face un astfel de contract, discutati cu firma care vi se pare dumneavoastra mai convenabila, si uitati de griji. Iata in ce cazuri puteti apela la serviciile de asistenta rutiera si cum va poate ajuta ea.

tractari-autoMicile reparatii mecanice si ajustari care se pot face pe loc sunt printre principalele servicii pe care le pot oferi firmele de asistenta rutiera. Sunt o multe de lucruri care pot merge prost la o masina, si nu avem nevoie de lista pentru a enumera aceste aspecte, insa exista o gama comuna de servicii pe care majoritatea serviciilor de tractari auto in Targu Mures.

Tractarile auto sunt oferite atunci cand serviciul de reparatii nu mai poate face nimic, practic masina nu mai poate fi condusa  in siguranta si trebuie dusa la un atelier mechanic pentru reparatii majore. De obicei acest serviciu se taxeaza pe kilometru, insa daca aveti un contract in vigoare, este foarte posibil ca acest drum sa fie deja acoperit in totalitate.

Repornirea bateriei poate un o adevarata salvare, mai ales daca se intampla sa ramanem in mijlocul drumului, pentru un drum care nu este foarte circulat, ori din contra, nu opreste nimeni care sa ne poata ajuta. Acest serviciu este potrivit si pentru masinile cu sistem hybrid sau electric, astfel ca este dedicate in special soferilor de masini electrice, insa nu numai.

Penele de cauciuc sunt, probabil, cele mai neplacute surprise pe care le poate avea un sofer. De multe ori, unii soferi nici macar nu au tot ce este necesar unei operatiuni de schimbare a rotilor, drept pentru care serviciul de asistenta rutiera  este exact ce va lipseste in asemenea situatii.

Trebuie sa recunoastem, se intampla uneiori sa fim atat de aiuriti incat sa ne uitam cheile de in masina. I se poate intampla oricui, si este neplacut sa stam in afara masinii uitandu-ne cu jind la cheile din masina. Aceasta situatie poate fi rezolvata, pe loc, foarte usor de angajatii firmelor de aistenta rutiera, in doar cateva minute.

O alta situatie neplacuta se refera la lispa de combustibil, sau atunci cand speram cu tot sufletul sa reusim sa ajungem cu rezervorul gol pana la cea mai apropiata benzinarie, insa sa nu fie , de fapt, posibil. In aceasta situatie, serviciile de asistenta rutiera pot sa iti aduca o canistra de combustibil, la locul unde ai ramas blocat, suficient cat sa tea jute sa ajungi pana la benzinarie.

Vazand toate lucrurile de la care te poate salva un serviciu de tracatari auto, ce mai astepti? Cauta oferta cea mai buna si asigura-te ca il ai pe speed-dial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *