INCEPE Festivalul Vinului !

ARAD. Vineri 9 noiembrie incepe o noua editie a Festivalului Vinului, care se va desfasura in acest an in fata Primariei.

Festivalul Vinului se va desfasura in acest an pe Platoul din fata Primariei din Arad incepand din data de 09 noiembrie pana in 11 noiembrie .Vineri, de la orele 19.00 vor concerta Mircea Baniciu,Nelu Pitic, Teo Boar si Daniel Julean. La eveniment va fi prezent si cunoscutul interpret de muzica lautareasca, Nelu Ploiesteanu.

Sambata, tot de la orele 19.00 vor urca pe scena Daniel’ s Band si Quaternion, iar duminica seara va avea loc un concert de muzica lautareasca, in frunte avandu-l ca invitat pe Toni Covaci , Stefan Muntenas,Liliana Batea,Ramona Ancateu,Daniela Dudas si Lascu Cariol, iar dupa cum am mai amintit, invitatul special, nimeni altul decat Nelu Ploiesteanu.

Dupa acest eveniment, Festivalul Vinului 2012, va urma dupa cum v-ati obisnuit ca in fiecare an, Targul de Iarna, unde veti avea posibilitatea sa cumparati pentru cei dragi, tot ceea ce tine de ornamente,dulciuri, vin de calitate si nu numai, care le veti gasi amplasate la casutele care sunt deja pregatite sa va intampine.

Toti aradenii sunt asteptati incepand de Vineri orele 19.00 in fata Primariei pentru a gusta vinul din Banat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *