Informatii generale despre masaj de relaxare

Masajul de relaxare este una dintre terapiile alternative, care devine din ce in ce mai acceptata de catre medici. Suntem un pic cam lenti in lumea noastra „moderna”, deoarece beneficiile masajului au fost laudate in documentele scrise din China, la aproximativ 2500 I.H. si a fost, de asemenea, practicat in Egiptul antic si Grecia.

Nu numai ca masaj de relaxare ajuta organismul sa functioneze mai bine, dar ajuta sistemul limfatic sa functioneze corect, ameliorarea spasmelor musculare, pentru a imbunatati circulatia, elimina tensiunile si, de asemenea, au un efect benefic asupra emotiilor si a facultatii mentale.

Este una dintre cele mai frumoase moduri de a va rasfata. Pentru mai multe sfaturi despre masajul relaxare – si locul sau in lupta impotriva celulitei –  cititi mai departe.

Pe cont propriu, masajul nu va elimina celulita, dar este o modalitate foarte buna de a imbunatati circulatia, si cu o mai buna circulatie a fluidului in exces, acesta  se poate deplasa mai usor in afara tesutului, si functionarea corespunzatoare a celulei este imbunatatita. Masajul, de asemenea, ajuta la reducerea temporara a aspectului neplacut al pielii cauzate de celulita. Cu toate ca este dificil sa te masezi singura, si cu totul imposibil, in locurile greu accesibile, cum ar fi spatele, poti sa masezi singura ariile mai problematice, cum ar fi soldurile si coapsele.

Tipuri de masaj masaj anticelulitic

Ar trebuie sa fii capabila sa obtii o idee generala buna a ceea ce este necesar pentru a te masa singura. Se poate folosi orice ulei vegetal – uleiul este  bun ca un mediu de masaj – cum ar fi migdale, avocado sau ulei de seminte de struguri.

Cu toate ca unii oameni folosesc talc atunci cand se maseaza, am constatat ca cei mai multi oameni prefera utilizarea de ulei, deoarece ofera mai multa „alunecare”, in timp ce hraneste pielea in acelasi timp.

bambus1-300Atunci cand programul va permite si aveti ceva timp, rasfatati-va cu un bun masaj profesional  la Monbeauty – nu numai ca este un mare impuls pentru corpul tau, dar mintea ta va avea un lifting spiritual, de asemenea.

Masarea propriilor solduri si coapse are un efect pozitiv in doua moduri – nu numai ca ajuta circulatia in zonele afectate, dar vei putea  simti si vedea amploarea deplina a problemei celulitei – si mai mult decat atat – te va inspira chiar mai mult pentru a va  recastiga  curbele netede ale corpului.

Atunci cand incepi sa te masezi, ai putea incepe cu o tehnica de „penaj”, din moment ce acest lucru va pregati degetele si muschii pentru masaj. (Este, de asemenea, potrivit si a termina masajul cu aceasta tehnica ).

Acest lucru poate fi urmat cu drenaj limfatic – dar nu uitati – functioneaza intotdeauna spre ganglionii limfatici – care, pe picioare sunt situate in zona inghinala.  Ar trebui sa includa, de asemenea, miscari profunde  si ferme de masaj precum si miscari de  „malaxat si stoarcerea”, dar aveti grija sa nu apasati prea tare pentru ca puteti zdrobi sau provoca efecte daunatoare asupra capilarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *