„Inger albastru”, lansare volum de poezii, Natalia Micalona

ARAD. Sambata, 2 noiembrie,incepand cu orele 11, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” , etajul 1, are loc lansarea ultimului volum de versuri „Inger Albastru”, a tinerei poete aradence, Natalia Micalona. 

Inger albastru

„Impreuna… Invatam… Sa iubim… Sa vibram…Impreuna invatam unii de la altii !  spune tanara poeta.

„Inger si albastru, fata in fata, intr-o poveste scrisa în 12 luni de poezie. Astazi  se implineste 1 an, iata ‘Inger albastru’ este al- VI- lea volum, tiparit cu ajutorul prietenilor: Alexandra, Mihaela, Laurentiu, Florica si editura Noul Scrib- Alexandru Ilarion, adauga Natalia.

Intrebata fiind, care este inspiratia ei, pentru a scrie poezii, tanara a precizat :  „muzele mi-au fost alaturi prin culori, albastru, prin zambet, prin cuvinte, prin simplul fapt ca exista in viata mea! Multumesc, va pretuiesc enorm! Totul a inceput cu un zambet, a continuat cu o cravata rosie, un sarut, o imbratisare si asa m-am topit printre randuri sub forma de versuri pentru albastru regal!”

„As putea spune ca e ultima carte de poezii. O lacrima s-a dezbracat, dorul a privit-o tacut, stia ca iladora si totusi a intrebat-o „Cat de mult?” si lacrima i-a aratat „Atat de mult…”. Versurile nu sunt vesminte, nu sunt cuvinte. Pentru tine, noiembrie – 12 luni de poezie! La multi ani,”Inger albastru”! Multumesc pentru ca existi!” a mai adaugat poeta.

Natalia Micalona

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *