Intrebuintarea unor candele

Candela se prezinta sub forma unui vas cu ulei ,pe suprafata careia ,o micuta pluta sustine un fir de bumbac ce se aprinde si arde fin.Firul gros de bumbac trage uleiul din vas si arde tot timpul o flacara de aceeasi intensitate.Cand nivelul uleiului scade foarte mult ,candela se poate stinge,motiv pentru care uleiul se completeaza periodic.

In candela se pune ulei de cea mai buna calitate ,neranced si curat.De asemenea si vasul trebuie sa fie unul bun iar bumbacul sa fie natural ,ca arderea sa fie fara fum si lina.Candela se aseaja in fata unei icoane sfinte pe o masuta ori pe un suport fixat pe perete.

In biserica candele atarna la toate icoanele mari ,in special la cele de pe catapeteasma.Si in casele oamenilor candelele au un rol foarte important.Ea se tine intr-un colt al casei in care se face rugaciunea.Candela foloseste in primul rand la adunarea mintii si la odihnirea gandurilor. Ea este lumina lui Hristos. Lumina lumii. Acestea sunt doar cateva intrebuintari a unor candele.

Candelele care ard in biserici ofera enoriasilor binecuvantare.De multe ori s-a dovedit ca uleiul din candela are puteri tamaduitoare.Nu se cade sa spalam la intamplare candela si sa aruncam uleiul la chiuveta ,ci trebuie curatata cu evlavie ,iar cele cu care o stergem sa le ardem impreuna cu cu alte miruri sau flori uscate iar cenusa sa o aruncam intr- un loc curat.

Aceste informatii despre candele ne fac sa ne amintim importanta lor si sa tratam cu seriozitate toate aceste detalii. Daca doresti sa impodobesti cu drag un mormant si sa daruiesti lumina printr-o candela, poti opta pentru achizitionarea ei de pe site-ul bidrom.ro.

producator candeleOferind o gama varianta, vei avea de unde alege. Iar partea cea mai buna e ca nu vei plati transportul ! Ce poate fi mai mult de atat? Vei economisi bani si te vei bucura de produsele comandate in cel mai scurt timp posibil.

Ofera-ti in primul rand tie o bucurie prin alegerea unei astfel de candele, atunci cand o aprinzi pentru cineva drag care a decedat. Linistea din sufletul tau nu se va compara cu nimic altceva in acele momente melancolice.

Treci peste perioada critica, lupta pentru linistea ta sufleteasca si fa tot ce este necesar pentru ca atitudinea pozitiva sa iasa din nou la suprafata.

Poti de asemenea, sa cumperi o candela, cel putin, pentru a o aprinde in casa care sa iti daruiasca calm si speranta.

Poate fi perfecta pentru o zi de sarbatoare in caz ca nu poti ajunge la biserica. Aprinde-o si roaga-te in voie. Pune-ti gandurile in ordine si bucura-te de pacea oferita de o simpla candela!

Daca doresti un model mai special, poti verifica cu atentie ce produse exista pe site si vei vedea ca sunt o multime. Fie ca alegi o candela de sticla, de plastic sau una speciala, vei lua decizia corecta achizitionand un astfel de set.

Ai unele nelamuriri cu privire la candele? Vrei sa comanzi un set anume si nu stii cum sa procedezi? Ori vrei pur si simplu sa afli mai multe informatii. Daca este asa, trebuie doar sa apelezi la numarul afisat si sa astepti sa ti se raspunda in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *