JURNALIST agresat!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IiH3jZ76Wzc&feature=player_embedded[/youtube]

 

 

 

 

 

 

 

TIMISOARA. Au impresia ca lumea toata este a lor! La nunta fiicei, marelui „frunza” , Frunza Verde din Timisoara n-aveai voie sa pozezi, chiar daca te aflai pe un domeniu public.

La Timisoara a avut loc nunta fiicei lui Funza Verde, presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, iar zona unde a aparut mireasa  a fost transformata in „camp de batalie”. Bodyguarzii erau unde vedeai cu ochii, iar mai mult de atat, la intrarea in Catedrala Mitropolitana din Timisoara, te asteptau pregatiti sa te verifice in priviri. De mirare este faptul ca n-au inchiriat Catedrala.

Ca si principala tinta a bodyguarzilor au fost jurnalistii prezenti. Bodyguarzii au transformat domeniul public, intr-unul privat, asta bineinteles, in propria lor lege. Unii dintre ei aveau la vedere pistoale. In momentul in care un jurnalist, vroia sa pozeze, cativa bodyguarzi au sarit la el, agresandu-l, culmea ironiei, fiind un domeniu public, adica oricine avea voie sa pozeze. „Avem ordinele noastre” spune unul dintre bodyguarzi. In momentul in care l-au agresat pe jurnalistul Dragos Bota (pressalert.ro), au format in jurul lui un zid, iar cand au vazut ca sunt filmati de alti cameramani, s-au indepartat.

Oare cat timp mai fac legea dupa capul lor?

[dailymotion]http://www.youtube.com/watch?v=IiH3jZ76Wzc&feature=player_embedded[/dailymotion]

sursa stiri: PressAlert.ro  http://www.pressalert.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *