MAMI, vreau sa traiesc ! Un mesaj trist si dureros al unei fetite din Vinga ! !

ARAD. Nu exista durere mai mare in sufletul vreunui parinte, ca acea in care stii ca propriul tau copil este victima unei boli necrutatoare, iar sansa la viata se rezuma doar la bani, bani pe care, altii ii „arunca” pe masini scumpe, iar TU ca parinte, nu ii ai ca sa-ti  salvezi copilul ! maria nicoleta-POZA

Doar soarta este de vina, spun unii dintre voi care cititi acest articol, insa tindem sa credem ca si societatea in care traim are vina ei, in rezolvarea multor cazuri.

Vestea buna este ca Maria Nicoleta Dobre, ACEST SUFLET de copil, nevinovat, are o SANSA mare , sa TRAIASCA,  DAR CU AJUTORUL NOSTRU !

Fiecare dintre noi, daca donam, orice suma, cat putem, putem dovedi ca nu ramanem indiferenti la un astfel de caz trist. In aceste momente, ea este internata la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Louis Turcanu” din Timisoara, iar parintii spera ca Dumnezeu sa faca o minune.

Minunea putem fi chiar noi, AJUTAND-O, iar cuvintele Mariei :”MAMI, vreau sa traiesc” ! sa fie date uitarii, iar ea sa se faca BINE !

NUMARUL DE TELEFON AL TATALUI ESTE: 0745 827577

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *