MARE GRIJA sa nu ajungeti la spital !

Mancati corect !

Mancarea traditionala de Paste, precum ciorba de miel, drobul,ouale fierte, cozonacul sau pasca, sunt combinatii greu de digerat si cu multe calorii. Daca adaugati si multe pahare cu vin sau cu bere, e posibil sa ajungeti la spital. De aceea, fiecare dintre aceste feluri de mancare trebuie sa fie o masa in sine, fara a exagera. sursa foto: adevarul.ro

Ouale de Paste, este bine sa ciocniti oricate, spun specialistii, dar sa nu mancati mai mult de unul-doua pe zi, intre mesele principale !

Este recomandat sa introduceti o salata, intre mesele principale, care va hraneste si favorizeaza digestia produselor „grele” ! Friptura de miel, este recomandat sa o consumati alaturi de o salata, decat cu orez sau cartofi, care baloneaza.

De retinut este si faptul ca alaturi de aceste mancaruri, daca beti cafea, riscati sa va ridicati nivelul colesterolului.

Pancreatita acuta sau crizele cardiace (provocate de un consum exagerat de sare ) pot fi principalele cauze ale prezentarii de urgenta, la spital, in aceasta perioada. Pe langa acestea, se mai adauga si caldura, care este peste media anuala, in aceasta perioada a anului.

Medicii ne recomanda, pentu ajutorul digestiei sa consumati ceaiuri din plante sau sa folositi cateva felii de ananas proaspat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *