One comment

 • Ideea aceasta mi-a venit intr-o zi in care mi-am dat seama ca nu mai am loc de atatea jucarii, ca nu mai am nevoie de scaunul de la masina, ca acusi nu voi mai avea nevoie de patut sau de scaunul de masa…Si atunci…ce voi face cu ele ? Si eram convinsa ca la fel ca mine sunt si alte mamici !
  SI am avut dreptat!
  Sunt multe mamici care au primit un articol pentru copil (desi mai aveau unul acasa), sau au folosit articolul de 3-4 ori si nu au ce sa faca cu ele.
  Pe de alta parte, o viitoare mamica, care e constienta cat sunt de scumpe produsele pentru copii (noi) si timpul de folosire al acestuia este prea scurt, ne pate cauta si poate gasi la noi, la preturi sub pretul de pe piata, articolele necesare in stare excelenta.
  Acesta este singura noastra cerinta, singura conditie, ca produsele aduse la noi si pe care le vom vinde sa NU fie deteriorate, rupte, zgariate. DOrim sa oferim calitate mamicilor !
  In cazul in care v-am facut curioase sau curiosi ne puteti contacta:

  0723271213
  http://www.facebook.com/toysarad

  In curand vom deschide si un magazin, in Aradul Nou, Str. A.M. Guttembrun, nr.89, cu astfel de produse, de la Mamici pentru Mamici,
  Va asteptam !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *