Membrii ADMR au primit cadouri de la tinerii Asociatiei „Tinerii pentru Hristos” !

ARAD. Vineri 21 decembrie, la sediul ADMR filiala Arad, membrii Asociatiei au fost vizitati de „Asociatia Tinerii pentru Hristos”  care au prezentat o sceneta numita „Nasterea Mantuitorului”.

Asociatia Tinerii pentru Hristos a fost infiintata de un tinar nascut in Coreea de Sud, Myunmg Soo, care a fost adoptat de o familie din Belgia pe cand avea 5 ani, dar este stablit in Arad de 20 de ani. Sceneta a fost prezentata de tinerii: Cornelia, Adi, Estera, Diamdra, Adelina, Titus  si Marcu, niste tineri cu suflete deosebite, precum si tanarul coreean.
Membrii ADMR au primit si cadouri din partea acestor tineri deosebiti , care au si colindat si pe care ii puteti vedea si sambata 22 decembrie, incepand cu orele 18.00 in fata Primariei, prezentand aceeasi sceneta : „Nasterea Mantuitorului”.
 
Presedintele asociatiei ADMR filiala arad dl. MIHAI FIGHIR multumeste , acestor tineri minunati, ca nu i-au uitat si tine sa le ureze pe aceasta cale, atat lor, cat si tuturor membrilor ADMR , SARBATORI FERICITE si UN AN NOU 2013, plin de SPERANTA, INCREDERE si multa SANATATE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *