Mergeti in vacanta cu ofertele early booking Tunisia

Tunisia este o tara moderna si frumoasa. Plimbati-va prin Medina si admirati numeroasele cladiri precum moscheea Zitouna sau poarta Bab El Bhar. De asemenea, va fi placut sa va plimbati prin suks cu numeroasele lor tarabe de arta traditionala. In orasul modern veti gasi numeroase cafenele, restaurante si magazine. Muzeul Bardo este cel mai important muzeu din Tunisia care urmareste istoria tarii de-a lungul timpului prin colectiile sale. O adevarata bijuterie a mostenirii tunisiene. Pentru a iesi noaptea, viata de noapte din Tunisia este foarte dezvoltata: multe baruri de lounge, discoteci si cluburi in aer liber vor incanta petrecaretii. Pentru a va face o vacanta in aceasta minunata tara Africana puteti apela la numeroasele agentii de turism si o sa gasiti cu siguranta oferte early booking Tunisia.

Situl arheologic din Oudna este foarte vechi si merita vizitat. Acest site este o bijuterie care nu trebuie ratata cu amfiteatrul si capitolul sau inca bine conservat. Importanta ruinelor arata ca acest oras trebuia sa joace candva un rol important in tara. Turul incepe cu amfiteatrul, unul dintre cele mai mari din Tunisia, care poate gazdui 15.000 de oameni si inca in stare excelenta. Are multe camere boltite care sunt accesibile din arena. Capitoliul sta cu mandrie pe deal, oferind o priveliste uluitoare asupra intregului sit Oudna. Recent renovata, da impresia vizitatorilor ca timpul s-a oprit! De asemenea, situl include ruinele vechilor bai publice, unele vile si teatrul orasului.

Situl arheologic Bulla Regia este situat in apropierea orasului Jendouba, la nord-vestul Tunisiei. Este un sit destul de extins, este nevoie de aproximativ doua ore pe sit pentru a merge. Ideal este sa iei un ghid profesional, astfel incat sa explice cel mai bine toate secretele. Orasul a cazut apoi sub influenta Imperiului Roman, ceea ce explica prezenta unor monumente precum bai, teatru, temple inclusiv cea a zeului roman Apollo.

Situat in Tataouine, Ksar Ouled Soltane construit in secolul al XV-lea este unul dintre cele mai frumoase granate fortificate ale tarii, organizate in jurul a doua curti mari. Cu formele sale rotunjite, scarile exterioare pe fatada si culorile pamantului, acesta a fost folosit pentru a stoca rezervele de hrana ale unuia sau mai multor triburi. Construit pe un deal, situl ofera vederi frumoase. Acest sit va aminteste de ceva? Trebuie sa fi vazut-o intr-unul dintre episoadele din saga Star Wars!

Tozeur, cea mai mare oaza si cea mai frumoasa cu frumosul sau palmier! Trebuei sa va faceti timp pentru a va plimba pe strazile inguste ale Medinei, cu casele sale din caramida, cu modele frumoase si usi tipizate. Cu siguranta veti observa femei care tes covoare frumoase. Situat la usile desertului, Tozeur va fi un bun punct de plecare pentru o plimbare cu camilele!

Situl Patrimoniului Mondial Unesco, Cartagine a fost candva un oras comercial foarte important. Construit pe un deal cu vedere la Golful Tunis, situl contine resturi de peste 2.000 de ani de istorie. De-a lungul anilor, mai multe civilizatii s-au succedat marcand fiecare din amprenta lor diferitele monumente ale orasului. Incepeti vizita pe Dealul Byrsa cu muzeul unde sunt expuse artefacte arheologice de pe sit. Nu departe sunt ramasitele districtului punic si ale forului. Cu fata spre mare, veti intalni baile Antonin, o cladire imensa, unde inca puteti vedea camerele boltite ale subsolurilor. Alte repere includ cele doua porturi, portul militar si portul comercial, teatrul in care are loc anual Festivalul International de Muzica Cartagine.

Ca sa vizitati Tunisia nu este nevoie sa va ganditi din timp, puteti face ceva spontan. Mai ales in zilele noastre cand exista atat de multe oferte last minute Tunisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *