Micii „reporteri” de la „Bambi” au primit si au daruit zambete alaturi de West Tv!

ARAD. Vineri 5 aprilie a fost ultima zi din saptamana” Sa stii mai multe sa fii mai bun”, iar prescolarii Gradinitei „Bambi” din Arad, impreuna cu elevii Colegiului „Vasile Goldis” au incheiat aceasta saptamana „altfel” cu o actiune care s-a numit „Zambete daruite din suflet de copil”, desfasurata in incinta mall-ului Atrium. Mai tarziu au vizitat, spre marea lor bucurie, sediul televiziunii West Tv. AFLA cum s-a desfasurat ultima zi a saptamanii „altfel! micii reporteri

Vineri a fost ziua in care, copiii au avut posibilitatea sa fie chiar ei „micii reporteri”,cu ajutorul doamnei Izabela Vekas,  luand interviu pe strada. Deasemenea au inteles ce inseamna sa fii mai bun, oferind in acelasi timp si zambete celor din jur. Micutii au fost fascinati de aceasta meserie, intrand in rol, cu mult talent. Prescolarii, impreuna cu elevii de la Colegiul National „Vasile Goldis” , insotiti de doamna invatatoare Anca Mica Prundeanu au impartit si pliante cu tema „Zambete oferite din suflet de copil” !

Dupa masa, atat prescolarii cat si elevii au vizitat sediul televiziunii West Tv, unde au avut ocazia sa vada cum arata un platou de filmare, pupitrul de unde sunt transmise stirile, echipamentele tehnice, iar cei mai multi au fost incantati sa vada cum arata un prompter.

Dupa ce au vizitat incaperile televiziunii, copiii au participat la emisiunea „Audienta generala” care a fost difuzata in direct si au povestit despre activitatile lor desfasurate in aceasta saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *