PARAZITII la Arad!

ARAD. Sambata 27 aprilie, la orele 21.00, Club Flex i-a gazduit pe inconfundabilii si mult contestatii Parazitii. Tinerii muzicii rap din Romania, au umplut Flex-ul pana la refuz! VEZI IMAGINI !Club Flex

Concertul a fost deschis in plina forta de catre Stelu (R.A.S.A.) si Presto, doua talente „de-ale casei” care au ridicat sala in picioare si au pregatit publicul pentru o atmosfera incendiara, de neuitat! Parazitii la Arad

In cei aproape 20 de ani de cariera muzicala, baietii de la Parazitii au transmis mesaje puternice legate de clasa politica din Romania, realitatea in care traim, playback-ul prestat de unii „artisti”, respect, cultura, bani, prieteni, familie si femei, si multe alte nenumarate lucruri cu care, cu totii ne confruntam zi de zi!

Cheloo (Catalin Stefan Ion), Ombladon (Bogdan Ionut Pastaca) si FreakaDaDisk (Petre Urda) au incins atmosfera mai bine de o ora atat cu piese mai vechi cat si cu piese noi precum: „Toate-s la fel”, „Arde ceva”, „Cum se face” si multe altele, extrase de pe ultimul lor album, binenteles necenzurate!

De-a lungul timpului, Parazitii  s-a dovedit ca sunt „Greii” muzicii rap din Romania.

„Nu mă inspir din viaţa de cartier. Eu studiez natura umană în limita capacităţii mele, adică superficial şi cu răutate!”  spune pentru Arad Press, Cheloo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *