Perforatiile rotunde sunt cele mai utilizate

Tabla perforata gaurita, stantata si cu perforatii rotunde, se livreaza de obicei din stoc, sau chiar la comanda. Tabla perforata gaurita cu gauri rotundem este preferata de birourile de arhitectura, deoarece are un aspect deosebit. Tabla perforata este folosita pentru fatadele balcoanelor, balustrade, ba chiar si afisaje si functioneaza foarte bine ca si masca, chiar daca este vorba despre receptii, boxe audio sau pentru a crea anumite jocuri de lumini.

Tabla perforata cu ochiuri rotunde este folosita adesea la filtre cilindrice; tabla perforata pentru panouri fonoizolante; plasa perforata ca un ciur pentru mese vibrante. Tabla perforata se livreaza standard in formatul 1000x2000mm din mai multe magazine. Multitudinea de perforatii face ca tabla perforata, sa fie un produscautat si de neinlocuit, multumita functionalitatii, aerului futurist si rezistentei conferite produsului final.

Alte formate pentru tabla perforata sunt:

1250x2500mm,

1500x3000mm.

Tabla-perforata-cu-perforatii-rotundeTabla perforata cu gauri rotunde poate fi din inox, otel sau aluminiu si aceast poate fi vopsita in anumite culori, depinde de preferintele fiecaruia. Perforatiile sunt in mod normal, dispuse in zig-zag si sunt la 90⁰ sau 45⁰. Tabla perforata cu gauri rotunde este la preturi avantajoase si este destul de necesara la casa fiecarei persoane sau la un birou.

Tabla perforata, cu perforatii rotunde are un aspect frumos si modern la vedere, de aceea este preferata de arhitecti si designeri in proiectele lor. Tabla perforata se poate utiliza ca si material pentru mascarea sau impartirea spatiilor, pentru crearea unui aspect vizual placut in cazul fatadelor de cladiri si a balustradelor la o casa sau la o scara. De asemenea, tabla perforata este perfecta pentru a crea multe jocuri de lumini inedite si pentru a masca sisteme audio sau boxele.

In alte domenii de activitate, tabla perforata cu perforatii rotunde este folosita ca si sita, ciur, pentru a strecura, sau pentru a separa produse de dimensiuni diferite. Acest produs se poate folosi si in sisteme transportoare cu mese vibrante. Dimensiunea unei foi de tabla perforata este de aproximativ 1000X2000 (mm). De asemenea, la comanda se pot creea foi de dimensiuni speciale: 1250X2500 (mm) sau  1500X3000 (mm), depinde de cerinte.

Dispunerea gaurilor rotunde pe o foaie de tabla perforata este in mod normal la 60°, dar poate fi si la 45° sau 90°.  Asezarea gaurilor la 60° ofera rigiditate mare unei foi de tabla perforata si foaia are o distribuire uniforma a suprafetei goale, pe cea plina.

Tabla perforata cu gauri alungite este facuta din otel. Perforatiile alungite sunt dispuse la 60° si au  o grosimea cuprinsa intre 1 mm si 2 mm. Aceasta este utilizata frcvent in aplicatii din urmatoarele domenii: fatade de cladiri, receptii, site (diverse granulatii), lampi (jocuri de lumini) sau pentru masini de decorticat.

Tabla perforata decorativa, este o placa cu modele in forma de cruce si se utilizeaza in scopuri decorative pentru fabricarea protectiilor pentru seminee si a mastilor de radiatoare. Este fabricata din aluminiu. Dimensiunea standard a foii este de aproximativ 1000 x 2000 mm. Panoul perforat poate fi brut sau anodizat, de o culoare naturala, fie aurie sau bronz. Poate fi vopsita dupa preferinta in camp electrostatic. Tabla perforata decorativa poate avea diverse modele de perforatie.

Aceste perforatii rotunde ale unei plase de tabla, sunt realizate pe randuri paralele. Aceasta asezare a gaurilor este cel mai des solicitata in cazul in care se realizeaza panouri pentru expunerea produselor pe raioane. Se foloseste pentru realizari de mobilier de magazine si uneori se poate folosii pentru decoratiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *