Pizza la comanda – o bunatate la un click distanta

Cand a fost ultima data cand ti-ai dat comanda de pizza la tine acasa si te-ai relaxat vizionand serialul preferat sau un film de comedie? Cand a fost ultima data cand ti-ai chemat toti prietenii la tine pentru a mai povesti si ai dat comanda de pizza, pentru ca a fost varianta cu care a fost de acord toti cei prezenti?

Daca a trecut prea multa vreme, este timpul sa initiezi o alta intrunire cu prietenii tai, cu familia, cu cei dragi si sa va bucurati cu totii de cea mai buna pizza la comanda din oras.

De ce sa dai comanda de pizza chiar de la tine de acasa?

Pentru ca este mult mai usor decat sa mergi propriu zis intr-un restaurant si sa astepti pana cand aceasta este gata. Durata medie de asteptare este de 30 de minute +/- 10 minute, un timp pe care il poti petrece in confortul casei tale, desfasurandu-ti activitatile linistit. In plus, este neplacut sa astepti in interiorul restaurantului, timp in care nu ai altceva mai bun de facut decat sa butonezi telefonul sau chiar afara. Daca nu ai treaba de rezolvat prin zona in care se afla restaurantul, este mai mult o pierdere de timp sa astepti prepararei pizzei. Asa, fiind la tine acasa, poti sa iti mai rezolvi treburile, poti sa te pregatesti de vizionarea unui film sau serial sau iti poti chema persoanele dragi, organizand putin inainte de sosirea lor. Este mult mai eficient sa dai comanda de pizza.

Pentru ca este mai sigur sa dai comanda de pizza decat sa te duci sa o cumperi de unul singur. Priveste avantajele: nu mai trebuie sa iei contact cu oamenii, nu mai trebuie sa te supui riscului de a contacta noul virus Covid-19 sau alte raceli sezoniere si este si mult mai confortabil. De asemenea, cei de la care comanzi sunt obligati de lege sa dezinfecteze de fiecare data cand este nevoie zona de lucru, sa lucreze intr-un mediu curat, sa iti livreze pizza la adresa dorita in ambalaje care sa o mentina calda. In plus, acele ambalaje o protejeaza si de bacterii. Orice astfel de firma are in dotare protectia bacteriologica, pentru a nu se intampla lucrurile neplacute pentru clienti.

Nu iti doresti si tu sa fii un client multumit, tratat cum se cuvinte? Personalul trebuie sa fie responsabil si sa se gandeasca mai presus de orice la bunastarea si la preferintele clientului. Un personal cu experienta acest lucru il va face, asa ca apeleaza cu incredere la cea mai buna pizzerie din oras, cu personal de nota 10.

Si, in ultimul rand, dar nu cel din urma, pentru ca ai mai multe optiuni disponibile. Probabil ca intr-un restaurant nu ai atat de multe variante la indemana, dar la o pizzerie online care se respecta vei observa o lista infinita de tipuri de pizza care te va face imediat sa iti doresti sa comanzi ceva. Pizza cu blat diferit, cu blat care are in compozitia sa cascaval sau branza. Tipuri de pizza la care nici nu ai visat pana acum, dar care stau in fata ta, la un click distanta.

Asadar, fa-ti o bucurie si ia pizza la comanda pentru un timp minunat petrecut cu cei dragi sau, de ce nu, pentru un timp minunat petrecut cu tine. Rasfata-te din cand in cand, pentru ca meriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *