POLITIST condamnat la inchisoare!

ARAD. La Tribunalul Arad a avut loc procesul in care un politist este acuzat de complicitate la furt! AFLA de ce este acuzat politistul! politist trimis in puscarie

Politistul este acuzat ca ajuta o grupare de hoti, iar judecatorii au emis sentinta. Agentul-sef adjunct Vasile Tomsa, din cadrul Sectiei  II de Politie a municipiului Arad a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata, precum si folosirea informatiilor nedestinate publicitatii  dar si pentru complicitate la furt.

Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata, ceea ce au si facut avocatii, asupra cauzei urmand sa se pronunte Curtea de Apel Timisoara”, a precizat purtatorul de cuvant al Tribunalului Arad, Diana Daraban.

Se pare ca politistul ajuta gruparea de hoti sa sparga magazine, ba chiar le da si autoturismul personal pentru transportul obiectelor sustrase si le dadea hotilor informatii unde se aflau patrulele de politisti, pentru a nu fi prinsi in flagrant.

Hotii furau din magazine imbracaminte, produse electrocasnice si electronice.

Agentul a fost arestat preventiv in data de 3 decembrie, fiind suspendat si de la serviciu a doua zi. Politistul lucra de trei luni in cadrul IPJ Arad, inainte fiind angajat si la Politia de Frontiera.

Vasile Tomsa este in continuare suspendat, iar desfacerea contractului de munca va avea loc doar dupa pronuntarea unei sentinte definitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *