Politistii au avut mai multe surprize! VEZI despre ce este vorba

ARAD. Politistii de la rutiera din Arad au desfasurat luni o actiune pe linia in ceea ce priveste respectarea legalitatii transportului de persoane. VEZI ce surpriza au avut politistii !

surpriza politistilor

In cadrul actiunii, agentii au oprit un autobuz, pe Calea Aurel Vlaicu, pentru control. Autobuzul era condus de un barbat de 44 de ani, insa oamenilor legii nu le-a venit sa creada cand au constatat ca in autobuz erau inghesuiti 63 de pasageri, cu 10 mai multi, decat era legal.

Cand au cerut actele la control, politistii au constat ca soferul nu avea licenta de transport, iar ceea ce i-a ingrozit cel mai tare pe agenti a fost rezultatul testului cu aparatul etilotest ,care a aratat ca soferul bause inainte de a pleca in cursa. Barbatul avea o imbibatie alcoolica de 0.11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a ramas fara permis, deci si fara serviciu pentru urmatoarele 90 de zile si s-a ales si cu dosar penal pentru transport de persoane fara a detine licenta. In plus de asta, mai are de platit si o amenda in valoare de 8.000 de lei pentru ca a transportat mai multe persoane decat locurile pe care le avea disponibile in autobuz.

In aceeasi zi, alti patru soferi de autobuz au fost depistati ca efectuau transport public regulat de persoane, fara licenta de traseu valabila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *