Prescolarii de la „Bambi” au fost magicieni, pictori, voluntari si au vizitat o tipografie!

ARAD. Saptamana ” Sa stii mai multe sa fii mai bun” ,numita” Scoala Altfel” in 2012, le-a oferit copiilor posibilitatea de-a partipicipa, dar mai mult de atat, de-a se implica in diverse activitati, care au fost intr-adevar deosebite. AFLA activitatile deosebite ale prescolarilor si care au fost invitatii speciali ai Gradinitei Bambi! foto:Andrada Bobis

 

 

 

Luni fiind data de 1 aprilie,ziua pacalelilor,educatoarele gradinitei s-au gandit sa le pregateasca o mare surpriza copiilor, invitandu-l pe magicianul Catalin Pintea, care le-a prezentat prescolarilor, lumea „magiei”. Copiii au fost deosebit de impresionati,iar la finalul zilei, magicianul i-a invatat cateva trucuri.

Cea de-a doua zi a fost dedicata povestilor, fiind Ziua Internationala a Povestilor pentru copii, astfel incat, micutii au vizitat o tipografie, unde au putut observa tainele tiparirii unei carti. Miercuri, prescolarii de la Bambi au avut o zi si mai speciala, intrucat au fost voluntari. Dupa ce au vizitat o clinica veterinara, copiii au mers la Adapostul de caini din Arad, unde au putut observa unde sunt ingrijiti cainii fara stapan. Copiii au avut ocazia sa-i hraneasca, din mancarea ce a fost donata, de catre parintii acestora, in urma solicitarii implicarii lor.

Ziua de joi, 4 aprilie a fost dedicata picturii. Prescolarii l-au avut ca invitat special pe artistul plastic, domnul Mihai Takacs, care i-a invatat diferite tehnici de pictura. Copiii au ramas impresionati de varietatea de culori ce se pot obtine, prin diferitele tehnici invatate.

Ziua de vineri, 5 aprilie, care va fi ultima zi din aceasta saptamana „altfel”, va fi dedicata „Zambetelor”, care vor fi „Daruite din suflet de copil”, actiune ce se va desfasura sub o forma mai speciala, prescolarii fiind si mici „reporteri”. La Atrium Mall, vor imparti pliante, si vor lua „interviu” clientilor din acest mall, cu ajutorul unui reporter al televiziunii West Tv. Ziua se va incheia, cu prezenta prescolarilor la Televiziunea West Tv, in emisiunea „Audienta generala”, incepand cu orele 16.00, unde vor povesti despre aceasta experienta, parcursa in aceasta saptamana”altfel”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *