Prescolarii de la Bambi si-au luat „La revedere” !

ARAD. Prescolarii de la Gradinita Bambi din Arad au sustinut serbarea de sfarsit de an la Teatrul de Marionete, intr-un cadru deosebit, „imbracat” cu multe emotii. VEZI mai multe imagini! serbare Gradinita Bambi

Prescolarii de la Gradinita Bambi au pregatit surprize parintilor, reprezentand diferite personaje din povesti si dansuri deosebite, care au dat dovada de multa munca si meticulozitate!

Grupa mini-mica a sustinut sceneta „Carnavalul povestilor” si au pregatit un dans minunat pe melodia binecunoscuta si de ei „Gasca mea”, indrumati de doamna educatoare Zegrean Lacrina si domnisoara educatoare Costea Adriana. serbare Gradinita Bambi

Cei de la grupa mica-mijlocie au prezentat o scurta sceneta, cunoscuta de prescolari „Turtita fermecata” si au intrat in rolul unor ratuste fermecate, prin  „Dansul ratustelor”, coordonati de doamna educatoare Girigan Otilia.

Prescolarii de la grupa mijlocie-mare au pregatit si ei o sceneta deosebita „Dreptatea bondarului” si au dansat minunat pe un dans tiganesc, indrumati fiind de domnisoara educatoare Cristea Adina.

Cei mai mari din gradinita, grupa pregatitoare au pregatit o sceneta educativa, „Iedul cu trei capre” si au dansat extraordinar un dans la moda ” In weekend sunt la moda”,iar la sfarsitul serbarii au pregatit o sceneta cu cantece si poezii, numita „Adio Gradinita” , indrumati de educatoarea A. B.

Doamna Istrate Corina, director al gradinitei, spune ca la fiecare serbare de sfarsit de an, are foarte multe emotii, datorita despartirii de cei mai mari din gradinita. „Emotiile sunt mari, copiii sunt minunati, noi ne-am atasat de ei, iar despartirea de ei, nu este usoara” mai adauga doamna director.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *