Priveliste dezolanta, dintr-un oras precum Aradul!

ARAD. Din imaginile surprinse, asa arata o strada, din Arad, in zona Confectii, in anul 2013! Foarte trist, iar mai mult de atat, afla ce promisiuni au fost facute, cu exact sase ani in urma! foto: Andrada Bobis

In anul 2007, cand in zona Confectii au avut loc lucrari de reabilitare a tuturor strazilor anumite strazi secundare, au fost ” uitate” , dupa cum se vede si in imagini. Este adevarat, ca imaginea acestei zone a fost complet schimbata, insa, daca era lucrul facut pana la capat, nu era lucru romanesc.

La intrebarea locatarilor din zona, „cand se vor asfalta si aceste strazi secundare” , domnul Traian Vlaicu, spunea la acea vreme, (ca aceste strazi, care si acum arata la fel) vor fi asfaltate, insa prima data se lucreaza la cele principale.   Daca cunoastesti si alte strazi, care sa arate asa, dati nume, poate asa, Primaria va isi „va aminti” de ele.

Este adevarat ca orasul Arad este un oras foarte frumos, iar in ultimii ani s-au realizat multe lucrari de intretinere si reabilitare, insa din pacate, sunt multe strazi din oras, care lasa un gust amar.foto : Andrada B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *