Procurorii aradeni isi fac treaba „ca la carte” !

ARAD. In cursul zilei de ieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad au anuntat ca au dispus trimiterea in judecata, a celor trei politisti, retinuti luna trecuta, dupa ce ar fi primit bani de la soferi, pentru a nu-i sanctiona. AFLA cat cereau soferilor, ca sa nu le dea amenda !

procurorii i-au trimis in judecata

Cei trei politisti, Barbura GheorgheBelciug Costel si Bota Arin de la posturile de Poliţie din Seitin, Peregu Mare si Semlac au fost trimisi in judecata in stare de arest preventiv, pentru luare de mita, in forma continuata si fals intelectual sub forma continuata.

Conform anchetatorilor, in perioada august-septembrie 2013, politistii ”au pretins si primit in repetate randuri, de la investigatorii sub acoperire introdusi in cauza, precum si de la alti participanti la trafic, diverse sume de bani in lei si valuta pentru a nu constata abaterile comise de acestia”.

Au fost identificate, in total, 19 asemenea situatii, in 12 dintre acestea inculpatii intocmind in fals procesele verbale de constatare a contraventiei, in cuprinsul carora au consemnat o alta stare de fapt decât cea reala”, se arata intr-un comunicat al procurorilor.

Anchetatorii spun ca suspectii primau, de regula, cate 50 de euro, si opreau in trafic, pe DN7, in special , autoturismele cu numere de inmatriculare straine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *