PROGNOZA METEO pentru urmatoarele doua saptamani!

BANAT. In primele zile ale perioadei se vor marca o scadere treptata a temperaturii,mazimele coborand pana la 24 de grade pe 11-12 august, vremea astfel devenind racoroasa pentru a doua decada a acestei luni.

 

In intervalul 13-16 august se va produce o usoara incalzire a vremii, mazimele astfel se vor situa la valorile normale ale perioadei, drept pentru care nu vor mai exista vaiatii semnificative. Probabilitatea pentru precipitati sunt slabe cantitativ, dar insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului va creste dupa data de 11 august.

DOBROGEA. In intervalul 7-12 august , temperaturile vor scadea de l ao zi la alta de la valori de 34 de grade la inceputul perioadei mentionate pana la valori de 24 de grade la sfarsitul acesteia. Intre 13 si 15 august se va produce o usoara crestere a temperaturilor dupa care temperaturile vor stationa la 18-29 de grade, valori normale pentru aceasta perioada.

Intre 10-12 august vor cadea averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului . In jurul datei de 15 august vor cadea ploi de scurta durata, slabe cantitativ.

sursa : Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *