Reteta succesului are un ingredient secret: optimizare SEO

Toata lumea stie ca site-ul tau trebuie sa fie prietenos, usor de folosit, cu un design atractiv si elegant. Este recomandat sa fie colorat in anumite culori, sa aiba butoanele rotunjite nu patratoase si se fie usor de inteles.

Asta se numeste optimizare on-page, adica faci site-ul sa arate cat mai bine, cat mai frumos, in asa fel incat vizitatorii sa fie indemnati sa mai stea pe site-ul tau si chiar sa si cumpere cate ceva.

Un alt lucru de care ai nevoie, pentru ca site-ul tau sa fie folosit este optimizare SEO, adica creearea de continut si legaturi catre site-ul tau, in mediul online. In felul acesta, site-ul tau va fi vizibil. Dupa ce atragi oamenii cu ajutorul Google, este cazul sa incepi sa ii atragi cu designul site-ului tau, adica cu optimizare on-page.

Vezi, iata, ca aceste doua tipuri de optimizari sunt complementare. Este inutil sa optimizezi un site care este prost facut si care nu atrage cu nimic, la fel de inutil cum este si sa ai un site extraordinar pe care sa nu-l vada nimeni pentru ca nu l-ai optimizat SEO.

De aceea, pentru antreprenorii pe care ii invidiaza toti ceilalti oameni de afaceri, exista aceasta reteta a succesului, mai exact acest ingredient minune, lasat in urma de atatia si atatia afaceristi.

Vizibilitatea este cheia multor afaceri( si aici nu includem afacerile ilegael pentru ca nu este cazul nostru), dar multi antreprenori nu ii acorda atentia cuvenita. Nu inteleg ca daca esti destul de vizibil pe piata, chiar si pe cea online, este imposibil sa nu atragi client. Chiar daca tu tintesti spre clientii usor de fidelizat, pun pariu ca nu iti strica si unii client unici care nu se vor mai intoarce niciodata in firma ta. Insa nu uita, un client nou este un posibil client fidel, asa ca, odata ajuns la tine in firma, tine-l acolo cat mai mult timp. Cum faci asta daca ai un magazine online? Cu optimizare SEO si optimizare on page, bineinteles.

Salveaza-te din categoria pierzatorilor si alatura-te celor care stiu ce vor si stiu ce trebuie sa faca pentru ca afacerea lor sa nu dea gres. Informeaza-te pentru ca un om informat este mai aproape de rezolvarea problemelor lui, decat un ignorant care crede ca stie totul. Nimeni nu stie totul insa sunt unii car esunt dispusi sa te ajute sa afli mai mult, sa castigi mai mult, sa iti faci firma sa valoreze mai mult atat in ochii tai cat si in ochii clientilor tai.

Ca unultim argument, gandeste-te ca o camapnie de optimizare SEO coste de aproximativ 10 ori mai putin decat price alta campanie televizata sau transmisa pe calea undelor. Vei atrage mai multi vizitatori, mult mai ieftin, la orice ora din zi si  din noapte si vei  fi pe prima pagina din Google, acolo unde toata lumea cauta cate ceva. De ce sa pierzi asta pentru ca nu ai incredere in mediul online? Lumea virtuala se poate transforma in prietenul tau cel mai pbun daca stii cum sa-l folosesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *