RICARDO CARIA este o Voce de Aur a Aradului! „CANTANDU-MI VISUL” a fost un Spectacol ce a sunat in ropote de aplauze!

ARAD. Vineri 18 ianuarie la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a avut loc un Spectacol ce multi aradeni nu-l vor uita curand! „Cantandu-mi visul” a fost un Spectacol plin de emotii, RICADO CARIA a transmis publicului sau, toata energia pozitiva, puritatea unui suflet ce vrea sa ajute copiii! Pentru mai multe imagini de la Spectacol citeste mai departe! 250293_4776655808725_1572811880_n

Spectacolul de vineri seara , 18 ianuarie, ce face parte din Turneul „Cantandu-mi visul” a fost o adevarata „seara de vis”, pentru toti cei prezenti. Visele se pot implini!  Ricardo Caria „inzestrat” intr-o „voce de aur” a transmis publicului sau, aflat intr-un numar foarte mare, ce este emotia pura.

Artistul RICARDO CARIA a pregatit multe surprize pentru publicul sau, printre care amintim pe Eduard Buday, de la Vocea Romaniei, NEW GENERATION CREW( trupa de dans) Quaternion Band si Claudia Iuga, Alexandra Bock (gimnasta), Vlad Tigu si Aitana Budugan (dansatori), Iulia Bock, Giorgiana Popan si Robi Pavicsits (trupa de teatru Instant) , Mike David,Arthur Horeanu au facut parte din invitatii acestei seri speciale.

Orice Spectacol valoros, presupune o munca de echipa si asa s-a dovedit a fi si cel de vineri seara, care l-a avut ca si inginer de sunet pe Cosmin Harbei, unul dintre cei mai buni din Arad, sunetul fiind de inalta calitate, drept pentru care s-a simtit organizarea si prezenta de spirit!

Vineri 25 ianuarie, va amintim ca acest Spectacol se va tine din nou, insa cu mai multe surprize, si cu mai multi invitati, iar toti aradeni, sunt asteptati la casa de bilete de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” pentru a cumpara bilete. Se anunta a fi, o noua seara de vis!

RAMANETI pe Arad Press pentru MAI MULTE imagini de la Spectacol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *