Ricardo Caria in Turneul „Cantandu-mi visul” !

ARAD. In luna Ianuarie, pe data de 18  si 25, 2013, aradenii vor avea marea surpriza de-al asculta pe Ricardo Caria, la primul sau spectacol care va debuta Turneul ce poarta numele „Cantandu-mi visul”.

Aradenii si nu numai, vor avea ocazia de-a participa în zilele de 18.01.2013 si 25.01.2013, incepand cu orele20.00, la Teatrul Ioan Slavici, la primele sale, doua concerte din Turneul National “CANTANDU-MI VISUL” ale artistului Luso-Roman Ricardo Caria .

Cum este deja stiut de public in general, fiecare concert organizat de Ricardo Caria Entertainment are un scop caritabil. Aceste doua spectacole-concert isi propun sa ajute financiar Asociatia Nevazatori din Romania – filiala Arad.

„Contribuim cu fonduri pentru a echipa in interior noul sediu ale Asociatiei care tocmai a fost pus la dispozitie de Primaria Municipiului Arad si este in proces de mobilare. Deasemenea, ajutam o familia de nevazatori din Arad care are nevoie de ingrijiri medicale urgente pe care nu le pot suporta in momentul de fata. De mentionat ca ambele concerte vor avea sustinerea intrumentala asigurata de trupa Quaternion Band din Arad, oferind toata sa experienta in domeniu pentru a crea o atmosfera de exceptie intr-o seara speciala,seara de 25 ianuarie cand implinesc fix 8 ani de cand sunt in Romania” spune artistul Ricardo Caria, pentru Arad Press.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *