Ricardo Caria isi canta visul la INEU!

INEU. Vineri, 12 aprilie, incepand cu orele 18.00, Ricardo Caria, artistul portughez , stabilit in Romania, „canta un nou vis” pe scena Casei de Cultura din Ineu. Ricardo Caria ajuta copiii din Ineu

Cantaretul care a impresionat juriul de la „Vocea Romaniei”, atat prin calitatile sale vocale cat si prin dinamismul de care a dat dovada pe scena,doreste sa ofere publicului din Ineu, 2 ore de spectacol live de calitate, insa si bucuria de a ajuta o multime de copii.

Evenimentul are astfel si un caracter caritabil, parte din fondurile obtinute fiind destinate Casei de Copii din Ineu.

Concertul Caritabil „Cantandu-mi visul” poarta amprenta muzicala a trupei „Quaternion Band” , cei care vor da tonul tuturor momentelor de exceptie.

Pretul unui bilet de intrare este de  15 lei si se poate achizitiona de la Caseria Casei de Cultura din Ineu sau se pot rezerva la unul din numerele de telefon : 0741 031 580 sau 0720 307 418.

Evenimentul de la Ineu este organizat de Ricardo Caria Entertaiment si precede altor doua evenimente de accest gen, ce vor fi organizate la Sannicolau Mare (judetul Timis) pe 19 aprilie si Curtici pe 1 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *