Ricardo Caria vocea de aur a Aradului a castigat duelul!

ARAD. Etapa confruntarilor ce-a avut loc marti seara a surprins atat publicul cat si juriul, cu seria incredibil de frumoasa a duelurilor sustinute intre concurenti.

Aradeanul Ricardo Caria si Gheorghe Vijai au interpretat piesa : Maria (Ricky Martin) iar câștigător in urma duelului a fost dupa cum ne-am asteptat cu totii, Ricardo Caria, aradeanul „Cu suflet de aur”. Desi melodia interpretata de cei doi a fost destul de grea, Ricardo Caria si ploiesteanul Gheorghe Vijai s-au descurcat de minune, cei doi avand o voce extrem de buna. N-a fost trecut cu vederea nici egoismul si ravna dintre Marius Moga si Brenciu, care si-au aruncat cuvinte ce au facut pe unii concurrenti sa se simta penibil. Nu era momentul si locul pentru a-si da dovada care ce artist e mai mare dintre ei, fiecare dintre cei prezenti fiind artisti adevarati, cu care romanii se pot mandri.

Cum la fiecare concurs cineva trebuie sa castige, si de aceasta data Ricardo Caria a castigat, dand dovada de talent si prezenta scenica, drept pentru care inca o data, aradenii se pot mandri cu numele RICARDO CARIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *