Soferul i-a dat de gol ! VEZI despre ce este vorba !

NADLAC. În data de 11.07.2013, în jurul orelor 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Nădlac, judeţul Arad, au depistat doi cetăţeni sirieni ascunşi într-un spaţiu special amenajat sub un autoturism Fiat Multipla ce era condus de un cetăţean bulgar.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul bulgar Miladinov S., în vârstă de 35 ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în R. Bulgaria.

La controlul specific,s-au dat de gol ! comportamentul şoferului (agitaţie, nelinişte, etc) a trezit suspiciuni polițiștilor, fapt pentru care au procedat la efectuarea unui control fizic asupra maşinii.

Poliţiştii de frontieră au avut surpriza şi au descoperit, sub podeaua autoturismului, un locaş special amenajat, în care erau ascunși doi bărbați.

Şoferul şi cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul sectorului pentru verificări şi cercetări. Astfel, a rezultat faptul că persoanele descoperite ascunse sunt cetăţeni sirieni, în vârstă de 21 respectiv 24 de ani, care doreau să ajungă în spaţiul Schengen la familie.

Aceştia au declarat că nu pot preciza cu exactitate locul unde s-au îmbarcat în autoturism, iar şoferului bulgar i-au dat suma de 100 euro fiecare pentru a-i duce într-o ţară din spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au întocmit, pentru cele două persoane, lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar cetăţeanului bulgar lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Totodată, mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră. sursa foto: Ghidul Aradean

sursa: www.ghidularadean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *