Sarbatoarea Vinului incepe maine!

Sarbatoarea Vinului va incepe maine, 2 Septembrie 2012 ,orele 15.00 la Ghioroc, pe Stadionul Scolii Generale.

Aceasta Sarbatoare se afla la cea de-a IV-a editie. Vor avea loc cantece si dansuri folclorice, dupa care Party Mix , din Pecica va sustine un recital. Urmatorul popas al Caravanei Vinului va fi la Siria, Duminica 9 Septembrie, in Parcul Central,unde va avea loc un frumos program artistic, ca invitat special  fiind prezent , umoristul Radu Mos.

La Paulis, Caravana Vinului va poposi pe data de 16 Septembrie, torele 15.00 pe Terenul de Sport. In data de 21 Septembrie, Caravana se va opri la Pancota, unde si aici va fi prezent umoristul Radu Mos, incepand cu orele 17.00 Ultimul popas va avea loc la Covasant, pe data de 23 Septembrie in Tabara Ortodoxa.

Nicolae Iotcu a precizat ca scopul aceastei Sarbatori a Vinului este de promovare a Podgoriei Aradului si a soiurilor locale, foarte bune, de vin, dar si a posibilitatilor de extindere a afacerii. De subliniat este faptul ca pana acum, Aradul a fost pe locul I fata de celelalte judete, in ceea ce privesc fondurile europene pentru cultivarea plantatiilor de vita de vie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *