Se circula FOARTE GREU IN Arad!

ARAD. De cand a cazut prima zapada si pana in prezent, soferii, zilnic se confrunta cu sosele necuratate si trafic infernal in toate zonele orasului, mai putin B-dul Revolutiei.

Traficul in oras este o adevarata lupta cu nervii,stresul si rabdarea pusa la grea incercare de toti participantii in trafic. Atat soferii cat si pietonii sunt supusi unui real pericol, avand in vedere ca toate strazile orasului nu sunt curatate! Nimeni nu curata strazile, (cu exceptia unei singure zile cand s-au curatat doar cateva strazi si o singura data! ) campania a trecut !

Este strigator la cer, cum arata strazile orasului, oamenii zi de zi circuland cu greu pe mai toate strazile principale. Tamponarile sunt la ordinea zilei, iar accidentele sunt la tot pasul.

Agentul principal Trasca Costel recomanda tuturor soferilor sa fie foarte atenti in trafic si sa pastreze distanta dar  mai ales ATENTIE FOARTE MARE la pietoni, deoarece carosabilul este inghetat.

DACA CUNOSTI anumite strazi pe care nici macar nu se poate intra, lasa AICI un raspuns, cineva cu siguranta va incerca sa remedieze situatia, macar speranta sa fie vie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *