Serviciile prestate de instalatorul non-stop

Aveti probleme cu centrala termica, sau doriti sa instalati una noua? Doriti sa montati sau sa verificati apometrele? S-au infundat coloanele de scurgere, tevile, wc-ul, sau aveti scurgeri in pardoseala? Aveti probleme cu scaparile de gaz sau doriti realizarea unei instalatii de gaze? Sunteti in criza de timp, sau intampinati dificultati de acest timp in toiul noptii?

Echipele de instalatori non-stop va sar in ajutor! Acestia sunt dispusi sa presteze aceste servicii la orice ora, chiar si noaptea. Pentru a le gasi, putem apela la internet, la ziare sau la mica publicitate din ziare. Este recomandata solicitarea unui instalator calificat si a unei firme specializate, care detine un numar de urgente, care sa ofere garantia atat asupra lucrarii, cat si asupra componentelor folosite pentru reparatie sau instalare. Asadar, daca aveti o urgenta in toiul noptii si doriti sa aveti garantie, trebuie sa cautati o echipa de instalatori calificata si specializata, pentru a nu avea parte de neplaceri.

Comparativ cu firmele private, firmele specializate in reparatii sanitare si tehnice va vor trimite un instalator non-stop cu diploma, sau cu certificate de calificare, care are studii si experienta.

Acesta va lucra conform certificarilor ISO ale firmei de apartenenta, intr-un mod organizat si curat. Fiindca aceste calificari nu sunt obtinute facil, firmele vor realiza lucrarile cu eficienta si profesionalism.

Acestea detin un catalog de recomandare, acesta fiind cartea de vizita a firmei respective. Aceste firme specializate va vor oferi garantie scrisa pentru manopera si pentru materialele utilizate.

Scopul acestora este de a preveni situatiile de urgenta neplacute, cum ar fi inundatiile, situatiile neprevazute de pe teren. Instalatorii angajati detin sigurare de raspundere civila- RCA. Asadar, pagubele adiacente sunt remediate de catre firma de reparatii.

Daca avem tevi fisurate sau sparte care necesita interventia de urgenta, tevi care produc scurgeri, robineti defecti, sau vasul de toaleta sau chiuveta s-au spart, trebuie sa apelam la un instalator non-stop. Alte situatii care necesita interventia acestuia ar fi inundatiile subsolului, spargerile sau infundarile caloriferelor- deoarece acestea pot cauza pagube si stricaciuni.

De asemenea, daca aveti nevoie de inlocuirea tevilor, de montarea robinetilor, apometrelor, inlocuirea bateriilor, de desfundarea vasului de toaleta sau a canalizarii, de repararea instalatiilor din subsolul blocurilor sau de reabilitarea lor, instalatorul non-stop va sare in ajutor.

In funtie de normativele si standardele in vigoare, instalatorul non-stop va presta servicii care nu va vor pune in pericol si care nu vor provoca pagube sau stricaciuni.

Un instalator calificat va presta urmatoarele servicii: inlocuirea instalatiei sanitare din baie sau bucatarie, repararea pardoselii si altele, in functie de nevoi.

De ce sa apelam, spre exemplu, la un instalator specializat pentru repararea instalatiei sanitre din baie?

Daca instalatia sanitara din baia dumneavoastra nu mai functioneaza in mod corespunzator, daca va confruntati cu sifoane sau tevi infundate, trebuie sa apelati la un instalator specializat. Aceste defectiuni nu trebuie amanate, deoarece, in timp, se pot agrava si pot cauza pagube ca si scurgeri, infundarea altor tevi, sau chiar inundatii. In cazul in care locuiti la etaj, pot fi afectati si vecinii.

Este recomandata cautarea in cel mai scurt timp a unui instalator calificat, profesionist, pregatit, pentru a va oferi servicii, indiferent de natura solicitarii. Exista numeroase riscuri la care puteti sa va expuneti daca nu apelati la acesta.

Instalatorul non-stop se va deplasa rapid la dumneavostra pentru a constata si a face o consultatie premergatoare achizitiei materialelor necesare reparatiei. Conform principiilor eficientei, costurilor si ergonomiei, instalatorul va va oferi solutia pentru rezolvarea lucrarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *