Si-au luat „adio” de la motociclete !

ARAD. Trei tineri suspectati ca au furat motociclete din Viena au fost retinuti de politistii aradeni. AFLA cum au incercat sa introduca motocicletele in tara! au furat motociclete din Viena

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale in colaborare cu Interpol Viena – Austria, au reusit sa dea de urma activitatii infractionale, a unui grup de trei tineri aradeni, suspecti in cazul unor furturi comise in Viena.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Arad, in urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, in perioada 29 mai-01 iunie 2012, H. SERGIU de 24 ani, H. GRATIAN de 24 ani si Z. CATALIN de 24 ani, toti din Curtici, au sustras 3 motociclete, in valoare totala de aproximativ 7.000 euro.
Ulterior, acestia au incercat sa introduca motocicletele in tara, folosindu-se de documente falsificate.
Tinerii au fost depistati de catre politistii aradeni, in localitatea Curtici si au fost retinuti pe baza de ordonanta, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Arad cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, fals si uz de fals.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitai infractionale, ei fiind suspectati de savarsirea a inca 19 astfel de fapte, pe teritoriul Austriei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *