Si beat si fara permis!

ARAD. Miercuri noaptea, in jurul orelor 01.00, pe drumul ce leaga Tisa Noua de Fantanele a avut loc un grav accident de circulatie, care s-a soldat cu accidentarea grava a unei tinere, pasagera in atutoturism. AFLA ce surpriza au avut politistii ajunsi la fata locului! si beat si fara permis pe drumurile judetului Arad

Potrivit politistilor de la circulatia rutiera, care au ajuns in cel mai scurt timp la fata locului, soferul C.Andrei de 20 de a ni, tanar si fara experienta in ale sofatului, în timp ce conducea un autoturism Opel dinspre Tisa Nouă, spre Fântânele, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a părăsit partea carosabila intrand in coliziune cu un cap de pod.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a acestuia, fiind accidentată grav R. A. de 15 ani, pasageră în autoturism.
In urma verificările efectuate, politistii au constatat cu stupoare, că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,46 m/g alcool pur în aerul expirat.
Politistii l-au dus pe tanar, conform procedurii, in vederea recoltarii probelor biologice pentru a fi  stabilita cu exactitate, alcoolemia din sange.
Poliţiştii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *