SMS-ul si parcarea!

ARAD. Joi se va stabili la sedinta Consiliului Local, aprobarea noului regulament de organizare si functionare a sistemului de parcare cu plata.

 

SMS-ul va putea fi din septembrie, noua modalitate de plata a parcarii in oras. Daca se va aproba acest regulament , va fi pus la dispozitia soferilor , un numar scurt, indicat pe panourile parcometrelor, unde va trebui trimis numarul de inmatricluare al masinii, dupa care se va primi un sms cu textul: „ati platit parcarea pentru masina AR 00 AAA, azi, zz/ll/an, pana la ora”

Pentru o parcare in zona A, tariful unui SMS va fi de 0,51 euro, iar in zona B 0,38 de euro. Doritorii care vor sa parcheze timp de doua ore, tarifele sunt mai mari, respectiv in zona A va costa 0,76 de euro, iar in zona B 0.64 de euro. Vestea rea este ca la aceste tarife se adauga si TVA-ul  aferent serviciului prestat de catre operatorii de telefonie mobila.

Vestea buna este ca indiferent de ce decizie vor lua consilierii, taxele de parcare se vor putea plati si prin actuala modalitate, respectiv cu monede sau cu cardul de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *