Strainii ne ajuta prin firmele cu masini de inchiriat

Majoritatea strainilor vin in Bucuresti pentru a incheia contracte si afaceri, si prea putini pentru a se plimba si a ne vizita tara. Cei mai multi dintre acestia care vin sa incheie contracte cu oamenii de afaceri romani, se opresc in Bucuresti, pentru ca este stiut faptul ca Bucurestiul este si capital financiara a Romaniei.

Unii dintre antreprenorii bucuresteni au vazut acest lucru ca o oprtunitate de afaceri, ce s-a dovedit a fi intr-adevar o mina de aur. Afacerile cu masini de inchiriat au inflorit in Bucuresti, dar si prin celelalte orase mari care atrag constant straini. De ce au inflorit aceste afaceri?

Simplu, pentru ca strainii au profitat de avantajul masinilor de inchiriat ieftine si de calitate. Multe firme au realizat ca strainii nu stiu sa se orienteze e strazile capitalei, asa ca au inclus in serviciile lor fie sisteme GPS, usor de folosit, fie un sofer gratuit care sa ii conduca pe vizitatorii straini la destinatia dorita.

Este inutil sa mai mentionez ca acest mic avantaj a avut parte de succes enorm, care propulsat pur si simplu afacerile cu masini de inchiriat. Strainii, spre deosebire de romani,sunt gata sa accepte orice avantaj vizibil util, chiar daca trebuie sa plateasca mai mult.

Chiar si asa, sunt firme care ofera aceste service suplimentare pentru turistii si oamenii de afaceri straini. Este mult mai usor pentru ei, chiar si in Romania, GPS-ului, ajung acolo fara alte intreruperi. Probabil, tot aceste servicii oferite au fost si motivul pentru care tot mai multi straini ajung in tara noastra, sau revin pentru a nu stiu cata oara, aducand cu ei rude si prieteni.

Toti turistii straini care au apelat la masini de inchiriat, s-au declarant multumiti, atat de preturi, cat si de conditiile de contractare dar si de serviciile oferite. Nu e de mirare, ca tot mai multi straini ce ne viziteaza tara ne aleg si serviciile si ne ajuta sa ne crestem afacerile.

Ceea ce pare putin mai neobisnuit este faptul ca sunt si romani, care vin din alte orase (acest lucr este valabil mai mult in Bucuresti, dar este intalnit si in Cluj sau alte orase mari, puternice din punct de vedere economic) si care se opresc mai intai la firmele de masini de inchiriat. In special cei care nu vin cu masina personala, sau cei care ajung pentru prima data in oras, sunt cei care devin clientii firmelor de profil.

Insa, exista manageri de firme care au observant ca sunt romani care de fiecare data cand se intorc in capital apeleaza la aceeasi firma de ichirieri auto, tocmai pentru ca s-au obisnuit si le este mult mai comod sa inchirieze dintr-un loc cunoscut.

De aceea, tot mai multe firme din marile oras au inteles cat de importanta este fidelizarea clientilor, chiar si din alte orase sau alte tari. Strainii fac afacerile sa se invarta si sa miste economia municipala si ce alt rezultat mai bun putem avea, de la o firma privat. Este important sa ne fidelizam clientii, prin servicii de calitate si pretul corect astfel incat sa putem sa ne aliniem cu afacerile europene de succes care ne vor ajuta sa traim mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *