Tot ce trebuie sa stii despre paza umana

Afacerile mici si mijlocii trebuie sa faca fata realitatii de a fi puse in fata situatiilor de criza cum sunt furturile sau vandalizarile. Unele afaceri, cum sunt cele din domeniul comercial, financiar sau depozitele sunt mai predispuse la furturi decat altele, dar vestea buna este ca indiferent de domeniul in care activati, puteti angaja servicii de paza umana pentru a asigura bunul mers al afacerii voastre. Paznicii pot fi folositi pentru a preveni criminalitatea, a asigura securitatea si a asista clientii si restul anagajatilor vostri. Insa, pentru a va asigura ca luati cea mai bune decizie, este recomandat sa cantariti bine avantajele angajarii unui serviciu de paza umana. Iata ce trebuie sa luati in considerare.

password-22233Simtul securitatii

Prezenta unui gardian in afacerea voastra poate oferi o senzatie de siguranta atat proprietarului si angajatilor, cat mai ales, clientilor vostri. Angajatii care lucreaza in domenii cu risc ridicat de furt sunt mai productivi atunci cand nu trebuie sa isi faca griji cu privire la siguranta lor. Serviciile de paza umana transmit de asemenea, un mesaj puternic clientilor vostri. Ii anunta ca sunteti pregatiti sa investiti in siguranta lor, si ca suntenti preocupati de acest aspect. Acest lucru s-ar putea sa fie important, mai ales in afacerile comerciale ce au legatura cu produsele scumpe sau exclusiviste, ori sunt amplasate in zone problematice.

Preventie

Simplul fapt ca la intrarea in sediul firmei voastre se afla un gardian descurajeaza infractorii aproape in totalitate. Acestia se vor gandi de doua ori inainte sa incerce sa intre si sa pradeze afacerea voastra atat timp cat exista cineva dedicate securitatii. Gardienii profesionisti sunt  antrenati sa observe orice activitate suspicioasa, tocmai pentru a preveni orice incercare a infractorilor.  Pot sa analizeze sis a reactioneze rapid in cazul unei situatii de urgenta. Un gardian este mesajul puternic trimis infractorilor, mai puternic decat camera de supraveghere sau un sistem de securitate. Arata infractorilor ca esti serios si ca esti dispus sa investesti in siguranta ta.

Customer Service

Un gardian ce lucreaza permanent cu aceeasi comanie poate deveni usor ambasador al companiei tale. Cum asa? Prin simplu fapt ca stie deja dinamica din compania ta, el poate ajuta clientii sa se orienteze mai usor. Acest lucru este evident mai ales in institutiile publice de stat. De asemenea un gardian poate oferi accesul clientilor in sediul companiei tale, drept urmare el poate indeplini si rolul de receptioner.

In plus, gardienii iti pot ajuta clientii sau angajatii sa ajunga in siguranta la masina lor, dupa lasarea intunericului. In felul acesta comunici clientilor faptul ca esti dispus sa investesti atentie si bani in siguranta lor, iar in felul acesta ei vor reveni cu siguranta.

Fata in fata cu criminalitatea

Gardienii sunt, de obicei, antrenati la diferite nivele pentru a putea reactiona active atunci cand situatia o cere. Chiar si cei care nu pot face fata, fizic, unui atac, pot fi de folos in alte moduri la fel de eficiente, cum ar fi sa alerteze autoritatile  in timp util, in timp ce altii pot fi capabili sa imobilizeze atacatorul. In functie de domeniul in care activezi, poti opta pentru un guardian inarmat, ori pentru unul neinarmat. Angajarea unei companii cu reputatie bun ate poate ajuta pana si la simpla preventie a intruziunilor.

Monitorizare

Unii gardieni pot fi antrenati sa actionize fizic si sa verifice perimetrul in functie de programul sau de lucru, in timp ce altii vor fi pregatiti sa verifice acreditarile, sau sa supravegheze monitoarele camerelor de luat vederi, ori chiar sa verifice bagajele clientilor sau angajatilor. Un gardian profesionist va avea un scop bine definit odata ce va incepe sa lucreze cu firma ta, asa ca cel mai bine este sa colaborezi cu o companie de paza umana care sa iti recomande un gardian potrivite nevoilor tale.  Activitatea sa de monitorizare poate fi diferita de la afacere la afacere, as ace cel mai bine vei hotarat dupa o scurta discutie cu firma de paza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *