Trei barbati din Santana, retinuti !

SANTANA. Trei barbati suspectati de savarsirea a doua furturi din locuinte, de pe raza orasului Santana. Cei trei barbati au fost retinuti. hoti prinsi la Santana

Ca urmare a cercetarilor si investigatiilor efectuate de catre politisti s-a stabilit ca, in perioada 25-28.05.2013, B. CSOBY de 39 ani, C. CATALIN de 27 ani şi B. LEVENTE de 28 ani, toti din Santana, au patruns, prin fortarea usii de termopan, intr-un imobil din oras,  de unde au sustras 100 m liniari de teava de cupru si 5 calorifere de diferite dimensiuni, in valoare de 4000 lei.
In urma extinderii cercetarilor, s-a stabilit ca  in aceeasi perioada, cei trei au mai sustras si dintr-un alt imobil, 30 metri de cablu electric si aparate electronice, in valoare de 450 lei.
Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Arad, cei trei bărbati au fost retinuti de catre politisti urmand ca in cursul zilei de azi sa fie prezentati magistratilor Judecatoriei Chisineu-Cris,  cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *