Trend nou in gresie si faianta la Suceava

Uneori ne dorim sa facem din baia noastra un adevarat regat al luxului, acum puteti face asta cu noul trend care foloseste placile ceramice desperecheate. Aceste placi, insa, sunt facute din material special, sau au un aspect cu totul si cu totul diferit de restul baii. Pentru a te asigura ca baia ta va arata perfect, ti-am pregatit cateva trucuri de ales gresia si faianta in Suceava.

  1. Alege gresia si fainta.

De obicei, atunci cand incepem o renovare in baie avem o gresie si faianta la care visam in design-ul nostru. Uneori, aceasta este o faianta cu adevarat speciala sau cu un accent unic si, uneori, este la fel de simplu ca si o simpla placa alba. Oricum ar fi, ia acea placa din vis si  foloseste-o ca punct de pornire pentru celelalte placi pe care le vei alege pentru design-ul din baie.

  1. Incearca sa nu alegi mai multe de trei placi diferite.

casa-igualada-Luand prima ta alegere ca punct de plecare, foloseste-o  pentru a lua deciziile pentru celelalte placi incluse in design. In cazul in care trebuie sa aiba o culoare intr-adevar unica sau model si va fi punctul focal al design-ul tau, trage culorile mai subtile din ea pentru a le utiliza in placile de accent. Cu toate acestea, daca prima ta alegere este intr-adevar simpla poate vrei sa adaugi un element de interes, cu o tigla  colorata sau chiar la o scara mai mica ce adauga interes aspectului. In mod normal, vei alege o anume gresie pentru podea, una pentru perete, astfel ca o placa de accent va fi folosita ca un punct focal. Acesta este doar un ghid. Nu-ti fie teama sa incalci regulile un pic.

  1. Alege o singura placa speciala

Sunt atat de multe placi frumoase si o baie este un loc perfect pentru a scoate in evidenta o parte din personalitatea ta si sa iei un risc cu o culoare sau un model distractiv. Cu toate acestea, in cazul in care ai de gand sa faci asta, iti sgerez sa te limitezi la o singura placa ceramic speciala. Acest lucru va face look-ul atemporal si va crea cu adevarat wow factor-ul pe care il astepti, deoarece acesta nu va concura cu celelalte elemente din camera.

  1. Ia in considerare intretinerea

Nu-ti place sa face curatenie. Daca nu iti place sa lustruiesti placile de gresie sau fainata, atunci asigura-te ca mterialu din care sunt facute este uspr de intretinut. De obicei, tot cele de portelan sau din ceramic glazurata sunt cele mai usor de pastrat.   In cazul in care vrei sa adaug textura baii tale, cu piatra natuala, este o idee buna sa o folosesti pe podea sau intr-o zona mai putin umeda. In cele din urma, placile de sticla se potrivesti cel mai bine pe perete, pentru ca pe podea sunt periculos de alunecoase.

  1. Considera marimea

Placile la scara mare sunt cu siguranta pe trend atunci cand vine vorba de podelele de baie. In cazul in care alegi sa mergi pe acea directie, poti utiliza aceeasi tigla taiata in dimensiuni mai mici, intr-o alta zona de baie. De exemplu, daca alegi gresie 12 x 24 inch  pe podea, poti utiliza aceeasi placa dar in marimi mult mai mici, tot pe podea. Orice ai alege, vei gasi gresie si faianta pe gustul tau, si la Erica Ceramica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *