Un asteroid de dimensiuni foarte mari,a trecut la mica distanta de Terra!

TERRA. In aceasta seara, un asteroid de 135.000 de tone a trecut la o distanta foarte mica de Terra. Specialistii de la NASA au anuntat ca nu exista niciun pericol de ciocnire cu Pamantul. asteroid gigantic

Vineri dimineata, o ploaie de meteoriti cazuta deasupra regiunii Urali, insotita de explozii violente a spart ferestrele unor imobile in mai multe localitati. Oamenii s-au panicat, crezand ca vine sfarsitul lumii, lumina puternica provocata de meteorit a panicat si soferii aflati in trafic. Au fost ranite mai multe persoane (peste 250 de persoane), dintre care, 3 sunt foarte grav,potrivit agentiilor ruse.

Potrivit presedintelui Agentiei Spatiale Romane, nu exista nicio legatura intre cele doua fenomene, ci pura coincidenta.

Evenimentul din aceasta seara, cand asteroidul a trecut la distanta foarte mica de Terra a fost numit si „noaptea in care pamantul va avea doua Luni pe cer”, intrucat, asteroidul va reusi sa produca o lumina la fel de puternica precum cea a satelitului natural al pamantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *