Un sfert dintre femei spun ca mimeaza orgasmul!

STUDIU. Afla ce spun barbatii despre acest lucru.

Un chestionar efectuat pe 50 000 de persoane din SUA, Marea Britanie si Australia care au raspuns intrebarilor, 26% dintre femei au recunoscut ca mimeaza orgasmul in timpul actului sexual, alte 30% dintre persoanele de sex feminin  au declarat ca nu este bine sa faci acest lucru in pat, iar peste o treime dintre barbatii care au raspuns la aceasta intrebare au marturisit ca cel putin o data au mimat orgasmul.

Pe de alta parte, 40% dintre barbati au spus ca sunt multumiti de viata lor sexuala si 22% au declarat ca nu au viata sexuala. Femeile, in procent de 25% nu sunt complet satisfacute de relatiile intime, iar 27% au recunoscut ca nu au viata sexuala.

La o alta intreabare a chestionarului, peste 50% dintre persoanele de sex masulin au declarat ca nu ar ramane alaturi de partenera daca aceasta s-ar ingrasa. Dintre femei, 67% au spus ca nu le-ar deranja atat de mult acest lucru, mai ales sa rupa o relatie doar pentru atat.

O treime dintre femei recunsc ca au verificat email-urile si sms-urile sotiilor, in timp ce mai bine de 50% dintre barbati au recunoscut ca au mintit in ceea ce priveste numarul partenerelor sexuale pe care le-au avut.

70% dintre barbati cred in casatorie pe cand doar 44% dintre femei cred in actul in sine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *