Un VIS devenit REALITATE! Ricardo Caria multumeste aradenilor!

ARAD. Un vis s-a implinit, iar Ricardo Caria ne-a dovedit, ca are o” voce de aur” , la spectacolul pe care l-a sustinut impreuna cu Quaternion Band, vineri 18 ianuarie. AFLA ce a transmis Ricardo Caria, aradenilor! Ricardo Caria si-a cantat visul

 

Dupa un spectacol absolut senzational, Ricardo Caria, ne-a marturisit ca :” seara de vineri a fost una de neuitat, a fost seara unde noua mea viata a inceput, unde tot este posibil daca crezi cu adevarat in drumul tau si esti sigur unde ti-e loc. Am avut sansa sa impart scena cu artisti deosebiti care au acceptat sa participa in acest spectacol pentru ca sunt sensibili la o cauza nobila si pentru ca fiecare in parte in arta sa, demonstreaza un talent extraordinar.”

Ricardo Caria ne-a dovedit, ca orice si oricand este posbil, daca faci totul cu sufletul : „Cu caldura publicului din Arad, am reusit sa uit gripa asta care nu mi-a lasat in pace in ultimele zile si sa iau spectacol pana la capat. Doua ore jumatate, au trecut si nici nu mi-au dat seama.”

„Multumesc tot publicul care a fost prezent in numarul mare, toti artisti fara exceptii si tot staff care a organizat tot show. Va asteptam pe toti inca o data vineri 25 ianuarie cand sarbatoresc 8 ani de cand am ajuns in Romania si va fi o seara la fel de frumoasa ca pe aia de 18 ianuarie. Ne vedem acolo! O zi frumoasa!” a mai adaugat artistul Ricardo Caria, portughezul cuo voce si un suflet de aur.

A tinut sa multumeasca publicului aradean, pe care l-a simtit alaturi : ” Le transmit ca o sa fiu etern recunoscator pentru ca mi-au sprijinit din primul moment al acestei incercarea mea, care a devenit realitate! ”

Acest tanar, Ricardo Caria a dovedit ca daca iti doresti cu adevarat, poti ajuta, iar mai mult de atat, impreuna putem face minuni, ajutand pe cei care au NEVOIE DE NOI!

Ii uram mult SUCCES in cariera sa muzicala si suntem mandri de aradeanul nostru Ricardo Caria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *