UNIVERSITATEA „Vasile Goldis” ,fabrica de diplome !

ARAD. Miercuri , 06 februarie, in jurul orelor 20.00 au avut loc descinderi la rectoratul Universitatii „Vasile Goldis” din Arad. Ce au aflat anchetatorii, in urma monitorizarii acestei facultati? Universitatea ce fabrica diplome

Potrivit www.pressalert.ro , aceasta actiune a Parchetului General, care viza o retea specializata in traficul de diplome, au primit informatiile cum prin trafic de influenta si spaga se obtineau licente la Facultatea de Stiinte Juridice din cadrul facultatii . Printre perchezitiile din Arad ,una dintre locatiile vizate a fost si sediul unui cabinet al unui executor judecatoresc.

Perchezitii au loc atat in Arad, cat si in Hunedoara, Bistrita Nasaud si alte localitati unde universitatea are filiale. Potrivit pressalert.ro,retul unui examen de licenta era de 500 de euro.

In aceasta ancheta sunt vizate mai multe persoane, iar fata de patru dintre acestea incepe urmarirea penala. Decanul Facultatii de Stiinte Juridice din cadrul Universitatii „Vasile Goldis” a declarat ca nu stie despre ce este vorba.

Anchetatorii au facut perchezitii si la Hadrian-Dacian Gagea și Sorin Fîldan care predau la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”. Hadrian Gagea este executor judecatoresc in Arad si este lector universitar.  Sorin Fildan este doctor lector universitar, consilier juridic la firma care ii poarta numele, Fildan Consulting, dar are și propriul sau cabinet de mediator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *